Doplněk stravy

Terezia Žíly & Cévy 60 kapslí

Značka: TEREZIA

Terezia Žíly & Cévy jsou kapsle s obsahem 8 bylinných extraktů (pohanka, truskavec, řebříček, jetel, tužebník, hloh, šípek, temnoplodec), které příznivě působí na žíly a cévy.

255

Cena za 1 kus: 4,25 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Terezia Žíly & Cévy 60 kapslí

50120773

Úvod

Přípravek Terezia Žíly & Cévy obsahuje extrakty z bylin, které příznivě ovlivňují cévy a tím i celkovou vitalitu kardiovaskulárního systému (pohanka, tužebník). Přípravek je doplněný o extrakt bohatý na taxifolin, coby složky nového typu. Taxifolin je přírodní bioflavonoid získaný z modřínu.

Hlavní aktivní složky:

  • Jetel luční příznivě ovlivňuje krevní tlak a činnost srdce a přispívá k menopauzálnímu komfortu.
  • Pohanka obecná blahodárně působí na kardiovaskulární systém, přispívá ke zdraví krevních cév.
  • Tužebník jilmový má pozitivní vliv na činnost srdce, podporuje relaxaci a imunitní systém, přispívá k normální funkci močových cest a ledvin.
  • Truskavec ptačí příznivě ovlivňuje funkci močových cest.
  • Řebříček obecný přispívá k normální funkci močových cest (ledviny) a normálnímu trávení, napomáhá normální činnosti cévní soustavy.
  • Hloh obecný přispívá k normální činnosti srdce a příznivě ovlivňuje funkci nervové a oběhové soustavy.
  • Šípek napomáhá přirozené obranyschopnosti, podporuje normální trávení a přispívá k normální činnosti močového měchýře a ledvin.

Dávkování

Užívejte 1 kapsli 2x denně před jídlem. Kapsle se polyká celá a zapíjí vodou, nebo se rozdělí a obsah se nasype do jídla nebo do vody. Je možné užívat dle potřeby i dlouhodobě. Doporučený interval mezi užíváním min. 5 hodin.


Složení

1 kapsle obsahuje 500 mg směsi ŽÍLY & CÉVY [extrakt květu řebříčku obecného (Achillea millefolium), extrakt plodu hlohu obecného (Crataegus laevigata), extrakt nati truskavce ptačího (Polygonum aviculare), extrakt šípku (Rosa canina), extrakt nati pohanky obecné (Fagopyrum esculentum) 50 mg, extrakt nati tužebníku jilmového (Filipendula ulmaria) 50 mg, extrakt nati jetele lučního (Trifolium pratense) 50 mg, extrakt plodu temnoplodce černoplodého (Aronia melanocarpa), extrakt bohatý na taxifolin (Larix gmelinii Rupr) 3 mg]. Obal kapsle: želatina.


Upozornění

Není vhodné pro děti a mladistvé, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Není náhradou vyvážené a pestré stravy a zdravého životního stylu. Kapsli spotřebujte ihned po vyjmutí z blistru. Vhodné pro celiaky. Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.