Elektronika

MOTOROLA MBP 55 dětská chůvička

Značka: MOTOROLA

Společnost Motorola vám nabízí dětskou chůvičku pracující v Eko režimu. Rodičovská jednotka má velký 5" barevný displej a bezdrátový provoz až do 300 metrů. Během noci je aktivní infračervené noční vidění.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: MOTOROLA MBP 55 dětská chůvička

50105460

Úvod

Přenos video i audio signálu přes dětskou chůvičku Motorola MBP 55 je vždy bezpečný. Data jsou šifrována, nehrozí proto, že by k nim získal přístup i někdo nepovolaný. O tom, že si miminko vyžaduje vaši pozornost, se tedy dozvíte pouze vy. Sada se skládá z dětské a rodičovské jednotky. Rodič má u sebe bezdrátovou vysílačku s velkým 5" barevným displejem, na kterém lze přehledně sledovat vše, co se v dětském pokoji odehrává. Chůvička má dosah až 300 metrů, můžete se proto pohybovat volně po celém domě i po zahradě, aniž by hrozila ztráta signálu.

Obousměrná komunikace

Když se dítě probudí, mnohdy se jen vyleká a začne plakat. Nemusíte k němu neustále přibíhat, často stačí, když na něj začnete přes chůvičku mluvit klidným hlasem a miminko zase rychle usne. I to vám tento model umožní, díky obousměrné komunikaci. Kdykoliv chcete zkontrolovat dítě v noci, není to žádný problém, kamera se totiž za nízkého osvětlení přepne do infračerveného nočního režimu.

Obsah balení

Motorola MBP 55 obsahuje rodičovskou jednotku, přenosnou kameru s nabíjecími bateriemi (dětská jednotka), 2 ks adaptérů, rychlého průvodce a montážní sadu starGrip pro upevnění kamery na různé povrchy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.