Kosmetika

ISISPHARMA URELIA 50 zvláčňující balzám 40 ml

Značka: ISISPHARMA
Produktová řada: URELIA
5.0

ISIS PHARMA URELIA 50 zvláčňující balzám s 50% ureou + AHA je určený pro pokožku s hyperkeratózou. Pomáhá olupování zhrublých zrohovatělých vrstev a vrací pokožce pohodlí.

439
Doprava zdarma

O produktu: ISISPHARMA URELIA 50 zvláčňující balzám 40 ml

50082599

Úvod

ISIS PHARMA URELIA 50 zvláčňující balzám s 50% ureou + AHA je určený pro pokožku postižnou hyperkeratózou neboli nadměrným zhrubnutím jejího povrchu. Obnovuje přirozenou rovnováhu pokožky, a díky vysoké koncentraci urey, ve spojení s alfa hydroxykyselinami, podporuje olupování zrohovatělých vrstev. Krémová textura balzámu se snadno roztírá a vrací pokožce pohodlí*. Hypoalergenní složení neobsahuje parfemaci a bylo dermatologicky testováno.

Klíčovou ingrediencí je urea!

Urea neboli močovina je přirozenou součástí pokožky. Je jedinečná, protože v závislosti na koncentraci může hydratovat nebo působit exfoliačně čili přispívat k olupování šupinek zrohovatělé pokožky. Řada Urelia je spojením urey s komplexem aminokyselin a postbiotik, které podporují její efekt a omezují dehydrataci pokožky.

Výsledek

  • podporuje olupování hrubé pokožky
  • obnovuje přirozenou rovnováhu pokožky
  • vrací pokožce pohodlí

Složení

Močovina 50 %, chlorid sodný optimalizuje sílu urey, komplex aminokyselin a postbiotik opravuje a pomáhá obnovit kožní bariéru; změkčující a hydratační složky: glycerin, bambucké máslo; AHA (kyselina glykolová + kyselina mléčná + kyselina citrónová). Bez parabenů. Bez parfemace.


Použití

Aplikujte 1-2x denně na postižená místa (suchá, zhrublá místa pokožky, nehty). Vmasírujte až do úplného vstřebání produktu. Během používání zvláčňujícího balzámu URELIA 50 a ještě týden poté, používejte na místech vystavovaných slunci opalovací krém. 


O značce

ISISPHARMA je francouzská dermatologická kosmetika, jejíž cílem je vytvářet dostupnou, účinnou a transparentní péči ve spolupráci s odborníky. Již více než 30 let zkoumají přirozené mechanismy a poruchy pokožky, s cílem zachovat a obnovit její přirozenou rovnováhu a krásu. Laboratoře reagují na potřeby klientů a ve spolupráci se zdravotníky se snaží vyvíjet dermatologická řešení, která přinášejí skutečné výsledky. Klinicky ověřená účinnost produktů respektuje všechny typy pleti včetně té nejcitlivější.

* Klinická studie na 44 osobách – 28 dní, skóre PASI a DLQI. Po 28 dnech 80 % uživatelů přípravku URELIA 50 zaznamenalo výrazné zmenšení skvrn hyperkeratózy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.