Drogerie

Feel Eco Univerzální čistič 1 l

Značka: FEEL ECO
5.0

Jemný prostředek hravě odmašťuje a čistí. Oceníte ho při každodenním úklidu všech omyvatelných povrchů, včetně okenních rámů a zahradního nábytku.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Feel Eco Univerzální čistič 1 l

50103395

Úvod

Jemný prostředek s neutrálním pH. Feel Eco Univerzální hravě odmašťuje a čistí. Oceníte ho při každodenním úklidu všech omyvatelných povrchů, včetně okenních rámů a zahradního nábytku. Vhodný na všechny typy povrchů včetně dřeva, plovoucích podlah, kamene a mramoru. Přípravek byl vyvinut na bázi mýdla a složek z cukru a přírodních olejů.

Hlavní vlastnosti:

  • čistí a odmašťuje 
  • vhodný pro každodenní úklid
  • s neutrálním pH
  • snadno biologicky rozložitelný
  • vhodný pro vegany

Složení

5 % nebo více, avšak méně než 15 %: Aniontové povrchově aktivní látky: Aktivní látky na bázi rostlinných olejů (zejména řepkový, kokosový a palmový), které dodávají výrobku pěnivost a účinnost. Méně než 5 %: Mýdlo: Mýdlo dodává přípravku odmašťující sílu, mycí účinnost a pěnivost. V tekutých přípravcích se používá složení na bázi rostlinných (kokosových) olejů, u práškových z živočišných tuků. Neiontové povrchově aktivní látky: Látky na bázi rostlinných olejů a cukrů (řepkový, kokosový a částečně palmový a glukóza). Zajišťují odmaštění a odstranění špíny. Parfémy: Směs esenciálních olejů, extraktů a vzácné syntetické složky, které se sice v přírodě vyskytují, ovšem v nedostatečném množství. Parfémy určují vůni produktu, přinášejí radost, uklidňují i povzbuzují. PHENOXYETHANOL


Použití

30ml čističe na 5l vody


Upozornění

Upozornění: P102 Uchovávejte mimo dosah dětí. Nemíchejte různé čisticí prostředky. Skladujte v chladu a suchu.


O značce

Pečlivě vybrané přírodní suroviny, snadná odbouratelnost výsledného produktu v přírodě, to je standard Feel Eco. Všechny výrobky jsou vysoce koncentrované, proto stačí dávkovat v menších dávkách při zachování vysoké účinnosti produktu. Produkty Feel Eco splňují svými parametry požadavky pro správnou funkci čistíren odpadních vod, kořenových čistíren a septiků.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.