Drogerie

Feel Eco Prací gel color 5 l

Značka: FEEL ECO
5.0

Koncentrovaný přípravek pro praní barevného prádla. Nedráždí a nevysušuje pokožku, šetří přírodu i Vaši čističku odpadních vod. Účinný i při nízkých teplotách.

Velikost balení
Skladem na e-shopu
599
Doprava zdarma

O produktu: Feel Eco Prací gel color 5 l

50121043

Úvod

Účinné praní při nízkém dávkování. Feel eco Prací gel color je koncentrovaný přípravek určený pro praní barevného prádla. Výborně funguje i při nízkých teplotách a skvěle ochrání jeho barvy. Můžete jej využít i pro praní funkčního a sportovního prádla. Nedráždí a nevysušuje pokožku, šetří přírodu i Vaši čističku odpadních vod. Ekologicky šetrný přípravek je tvořen aktivními látkami z rostlinných olejů a cukrů, které zajišťují odmaštění, odstranění špíny i pěnivost. Další účinnou složkou je mýdlo na bázi kokosového oleje a enzymy, které štěpí komplikované nečistoty na menší, o které se postarají ostatní aktivní látky. Má neutrální pH a je dermatologicky testován.

Hlavní vlastnosti:

  • určený pro praní barevného prádla
  • účinný již od 30 °C
  • nevysušuje a nedráždí pokožku
  • biologicky rozložitelný
  • vhodný pro vegany

Složení

5 % nebo více, avšak méně než 15 %: Aniontové povrchově aktivní látky na bázi rostlinných olejů (zejména řepkový, kokosový a palmový), které dodávají výrobku pěnivost a účinnost. Neiontové povrchově aktivní látky na bázi rostlinných olejů a cukrů (řepkový, kokosový a částečně palmový a glukóza). Zajišťují odmaštění a odstranění špíny. Méně než 5 %: Mýdlo dodává přípravku odmašťující sílu, mycí účinnost a pěnivost. V tekutých přípravcích se používá složení na bázi rostlinných (kokosových) olejů. Enzymy umožňující účinně prát při nízkých teplotách. Štěpí komplikované nečistoty na menší, o které se postarají ostatní aktivní látky. Parfémy: Směs esenciálních olejů, extraktů a vzácné syntetické složky, které se sice v přírodě vyskytují, ovšem v nedostatečném množství. PHENOXYETHANOL.


Použití

60-125 ml dle míry znečištění prádla a tvrdosti vody. Správné dávkování šetří náklady a minimalizuje dopad na životní prostředí. Pro obtížně odstranitelné skvrny doporučujeme použít Feel Eco odstraňovač skvrn.


Upozornění

Standardní věty o nebezpečnosti: Varování: H319 Způsobuje vážné podráždění očí. P102 Uchovávejte mimo dosah dětí. P280 Používejte ochranné brýle/obličejový štít. P305+P351+P338 PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-Ii nasazeny a pokud je Ize vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. P337+P313 Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ ošetření.


O značce

Pečlivě vybrané přírodní suroviny, snadná odbouratelnost výsledného produktu v přírodě, to je standard Feel Eco. Všechny výrobky jsou vysoce koncentrované, proto stačí dávkovat v menších dávkách při zachování vysoké účinnosti produktu. Produkty Feel Eco splňují svými parametry požadavky pro správnou funkci čistíren odpadních vod, kořenových čistíren a septiků.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.