Drogerie

Feel Eco Čistič koupelen 450 ml

Značka: FEEL ECO
5.0

Silný proti špíně, šetrný k povrchům i k Vaší pokožce. Výborně odstraňuje vodní kámen a mýdlové usazeniny z vany i umyvadla. Snadno biologicky rozložitelný.

105
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Feel Eco Čistič koupelen 450 ml

50121057

Úvod

Silný proti špíně, šetrný k povrchům i k Vaší pokožce. Feel eco Čistič koupelen výborně odstraňuje vodní kámen a mýdlové usazeniny z vany i umyvadla. Je vhodný na čištění keramických obkladů, sprchových koutů, skel a zrcadel. Odstraní špínu či mastnotu z plastů a rozpustí vodní kámen na vodovodních bateriích. Základem přípravku je kyselina citronová s kombinací aktivních látek z přírodních olejů a cukrů. Není agresivní k pokožce a je snadno biologicky rozložitelný.

Hlavní vlastnosti:

  • odstraňuje vodní kámen, mastnotu a rez
  • snadno biologicky rozložitelný
  • není agresivní k pokožce
  • dermatologicky testováno
  • vhodný pro vegany

Složení

Méně než 5 %: Neiontové povrchově aktivní látky na bázi rostlinných olejů a cukrů (řepkový, kokosový a částečně palmový a glukóza). Zajišťují odmaštění a odstranění špíny. Aniontové povrchově aktivní látky na bázi rostlinných olejů (zejména řepkový, kokosový a palmový), které dodávají výrobku pěnivost a účinnost. Parfémy: Směs esenciálních olejů, extraktů a vzácné syntetické složky, které se sice v přírodě vyskytují, ovšem v nedostatečném množství. Parfémy určují vůni produktu, přinášejí radost, uklidňují i povzbuzují. SODIUM BENZOATE.


Použití

Přípravek aplikujte na znečištěnou plochu a nechte 3-5 minut působit. Odolné nánosy dočistěte hrubší stranou houbičky, vše opláchněte vodou a otřete hadříkem.


Upozornění

Varování: P102 Uchovávejte mimo dosah dětí.


O značce

Pečlivě vybrané přírodní suroviny, snadná odbouratelnost výsledného produktu v přírodě, to je standard Feel Eco. Všechny výrobky jsou vysoce koncentrované, proto stačí dávkovat v menších dávkách při zachování vysoké účinnosti produktu. Produkty Feel Eco splňují svými parametry požadavky pro správnou funkci čistíren odpadních vod, kořenových čistíren a septiků.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.