Doplněk stravy

Iswari BIO Spirulina prášek 125 g

Značka: ISWARI

Sladkovodní řasa Spirulina obsahuje beta-karoten, vitaminy, antioxidanty a další zdraví prospěšné látky.

205

Cena za 100 g: 164,00 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Iswari BIO Spirulina prášek 125 g

50075038

Úvod

Spirulina je sladkovodní řasa, která získala své modrozelené zbarvení díky obsahu chlorofylu a pigmentů. Je mimořádně bohatá na kvalitní bílkovinu obsahující všechny esenciální aminokyseliny. Dodává tělu řadu potřebných živin v lehce vstřebatelné formě. Je také zdrojem beta-karotenu, chlorofylu, vitaminů (především skupiny B), minerálů (draslík, fosfor, hořčík, železo, zinek), antioxidantů a enzymů.

Spirulina má velmi vysokou nutriční hodnotu díky podílu bílkovin a absenci celulózy v buněčné stěně. Proteiny se nejen podílejí na tvorbě svaloviny, ale jsou důležité i pro celkový metabolismus. Spirulina chutná podobně jako jiné řasy. Lze ji použít do salátů, polévek, rizota, rýže, kuskusu apod.

  • působí jako antioxidant
  • přispívá k normální hladině cukru v krvi
  • napomáhá přirozené obranyschopnosti
  • příznivě ovlivňuje tonus a vitalitu
  • kontroluje tělesnou hmotnost

Dávkování

Přidejte malou lžičku do polévek, salátů, ovocných či zeleninových šťáv apod. Přidejte 1 lžičku do jablečného či jiného moštu a vytvořte si tak energetický nápoj. Důležité je používat spirulinu jen v pokrmech teplých do 42°C, čili přidat lžičku do polévky servírované již na talíři!

Tip: Spirulinový zelený džus: 2 jablka, čerstvý zázvor o velikosti půlky prstu, 1 lžička spiruliny v prášku, šťáva z půlky limetky nebo citronu, hrst špenátu. Rozmačkejte a hned vypijte (můžete vše scedit nebo rovnou vypít).


Složení

100% bio spirulina prášek.


Upozornění

Pravidelná konzumace spiruliny není vhodná pro těhotné a kojící ženy, protože toxické látky se vylučují mj. tělními tekutinami vč. mateřského mléka. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí.


O značce

Iswari vyrábí kvalitní a čisté výrobky. Věnuje velkou pozornost původu surovin. Odebírá suroviny jen od výrobců, kteří je získávají etickým způsobem. Jejich výrobky splňují přísné EU normy ekologické produkce. Ctí moudrost přírody, a proto se všechny produkty vyrábějí udržitelným způsobem. Jsou 100% přírodní, veganské (bez laktózy), bez konzervantů a umělých barviv a pochází z přirozeně bezlepkových surovin.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.