Potraviny a nápoje

Iswari BIO Snídaňová směs mango-baobab 300 g

Značka: ISWARI

Vydatný základ, ze kterého bude vaše tělo čerpat důležité látky po celý den. Slazeno pouze kokosovým cukrem. Neobsahuje lepek.

165

Cena za 100 g: 55,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Iswari BIO Snídaňová směs mango-baobab 300 g

50114457

Úvod

Díky snídaňovým směsím Iswari se budete těšit na ranní vstávání. Kombinace kvalitních cereálií s plody baobabu, lucumou a mangem dodá vašemu tělu vitalitu a potřebné živiny bez zbytečné zátěže. Naklíčená semena pohanky a ovsa poskytují pomalu vstřebatelné sacharidy a řadu minerálů. Při klíčení se aktivují enzymy, které štěpí obsažené organické látky a naše tělo je snáze využije. Baobab je ovoce, které chutná po citrusech a stejně jako lucuma se pyšní označením superfood. Lucuma pochází z Peru a má zajímavou karamelovo oříškovou příchuť s nádechem vanilky. Všechny suroviny jsou živé, to znamená, že nebyly znehodnoceny tepelnou úpravou.

Hlavní vlastnosti:

  • z přirozeně bezlepkových surovin
  • lehce stravitelné cereálie v bio kvalitě
  • nízký glykemický index
  • s obsahem superfoods
  • raw (z tepelně neupravovaných surovin)
  • bio

Složení

Bio pohanková krupice, bio bezlepkový oves naklíčený – vločky, bio naklíčená pohanka, bio lucuma, bio kokosový cukr, bio mango (lyofilizované) (6 %), bio baobab (3 %).


Použití

4 velké polévkové lžíce (cca 60 g) zalijte teplým (do 42 °C) rostlinným či běžným mlékem nebo vodou. Zamíchejte a počkejte 2 minuty. Přidejte plátky čerstvého ovoce (banán, jahody, jablko, a podobně). Můžete dosladit sirupem z agáve či kokosovým cukrem. Směs lze přisypat do jiné, například do cereální kaše a zvýšit tak její nutriční hodnotu. Výborná je s jogurtem.


O značce

Iswari vyrábí kvalitní a čisté výrobky. Věnuje velkou pozornost původu surovin. Odebírá suroviny jen od výrobců, kteří je získávají etickým způsobem. Jejich výrobky splňují přísné EU normy ekologické produkce. Ctí moudrost přírody, a proto se všechny produkty vyrábějí udržitelným způsobem. Jsou 100% přírodní, veganské (bez laktózy), bez konzervantů a umělých barviv a pochází z přirozeně bezlepkových surovin.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.