Potraviny a nápoje

Iswari BIO Konopná vláknina 250 g

Značka: ISWARI

Jemně mletá konopná semínka s vysokým obsahem vlákniny pomohou příjemně zasytit a zmenšit denní kalorický příjem. Přidejte do běžného denního jídla.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

125

Cena za 100 g: 50,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Iswari BIO Konopná vláknina 250 g

50075034

Úvod

Hlídáte si svůj denní kalorický příjem? Konopná vláknina pomůže zasytit a zmenšit tak objem přijatých kalorických potravin. Jemně mletá bio konopná semínka jsou prosívaná tak, že je obsah vlákniny navýšen na 60 %. Semínka využijte do Vašich oblíbených denních jídel. Můžete jimi nastavit obilnou kaši, müsli, přidat do domácího chleba a nebo je připravit jako nápoj.


Složení

100 % bio mletá a prosívaná konopná semínka.


Použití

Vmíchejte do cereální kaše, müsli, jogurtu nebo smíchejte s vodou a vypijte. Maximálně 2-5 lžiček denně. Vlákninu lze rovněž použít v raw receptech (např. v energetických tyčinkách), do domácího chleba, přisypat do salátu a podobně.


O značce

Iswari vyrábí kvalitní a čisté výrobky. Věnuje velkou pozornost původu surovin. Odebírá suroviny jen od výrobců, kteří je získávají etickým způsobem. Jejich výrobky splňují přísné EU normy ekologické produkce. Ctí moudrost přírody, a proto se všechny produkty vyrábějí udržitelným způsobem. Jsou 100 % přírodní, veganské (bez laktózy), bez konzervantů a umělých barviv a pochází z přirozeně bezlepkových surovin.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.