Potraviny a nápoje

Iswari BIO Super Vegan Protein 1 kg

Značka: ISWARI

Vyvážená směs 73% konopného, rýžového a hrachového proteinu. Obsahuje esenciální aminokyseliny ve shodě s nutričními potřebami lidského těla.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Iswari BIO Super Vegan Protein 1 kg

50114470

Úvod

Kombinace tří rostlinných proteinů, které zajišťují kompletní obsah aminokyselin. Proteiny jsou důležité pro stavbu svalové tkáně i pro tvorbu enzymů. Obsahuje vyváženou směs bílkovin z konopí, hrachu a rýže pro obohacení koktejlů a smoothie. Vhodné nejen pro vegany, vegetariány a sportovce.


Složení

Bio rýžový protein, bio hrachový protein, bio konopný protein.


Použití

Maximálně 2 polévkové lžíce denně (tj. cca 30 g). Přidejte do koktejlů, ovocných a zeleninových šťáv, smoothies, zmrzliny a podobně. Zpracovávejte při teplotách do 42 °C.


O značce

Iswari vyrábí kvalitní a čisté výrobky. Věnuje velkou pozornost původu surovin. Odebírá suroviny jen od výrobců, kteří je získávají etickým způsobem. Jejich výrobky splňují přísné EU normy ekologické produkce. Ctí moudrost přírody, a proto se všechny produkty vyrábějí udržitelným způsobem. Jsou 100 % přírodní, veganské (bez laktózy), bez konzervantů a umělých barviv a pochází z přirozeně bezlepkových surovin.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.