Kosmetika

Herbalex Detoxikační náplast s konopím 10 ks + 40 % zdarma

Značka: HERBALEX
4.3

Detoxikační náplasti působí jemným tlakem a teplem na akupresurní body. Obsahují pouze přírodní látky (ocet z bambusové dřeva, turmalin, chitin a chitosan a konopí).

265
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Herbalex Detoxikační náplast s konopím 10 ks + 40 % zdarma

50082171

Úvod

Tradiční japonská medicína považuje správnou homeostázu (vyrovnané vnitřní prostředí organismu) za rozhodující klíč ke zdraví. Organismus znečištěný toxickými látkami je náchylný k poruchám vnitřního prostředí, a proto je důležité dbát o jeho očistu. Detoxikační náplasti působí jemným tlakem a teplem na akupresurní body. Obsahují pouze přírodní látky (ocet z bambusové dřeva, turmalin, chitin a chitosan a konopí).

  • turmalín je minerál přirozeně vyzařující infračervené teplo a záporné ionty
  • konopí obsahuje řadu aktivních látek, především kanabinoidy
  • chitosan a chitin se získávají z prázdných schránek mořských živočichů a mají silné absorpční vlastnosti
  • bambusový ocet

Nejefektivnějším místem pro nalepení náplastí jsou plosky chodidel, protože jsou místem, kde se lidské tělo častěji potí a tím i zbavuje škodlivých látek. Míra znečištění lidského organismu je velice individuální, a proto se délka jedné očistné kúry může lišit. Obecně se však doporučuje kúru dodržovat po dobu alespoň 1-3 týdnů.


Složení

Turmalín, konopí, chitin, bambusový ocet.        


Použití

Odtrhněte ochrannou fólii na polštářku náplasti, přiložte aplikační polštářek k pokožce chodidla a okraje náplasti důkladně přilepte. Detoxikační náplasti používejte během spánku (7 až 10 hodin). Ráno odstraňte použitou náplast a chodidlo umyjte a vysušte.        


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.