Kosmetika

Radico Práškový šampon s kondicionérem 100 g

Značka: RADICO

Přírodní šampon, kondicionér a vlasová kůra v jednom. Podporuje regeneraci a růst vlasů a dodává jim neodolatelný objem. Působí proti svědění vlasové pokožky a lupům.

179
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Radico Práškový šampon s kondicionérem 100 g

50117467

Úvod

Dopřejte svým vlasům přírodní péči v BIO kvalitě pro krásné vlasy bez roztřepených konečků. Přírodní šampon, kondicionér a vlasová kůra v jednom podporuje regeneraci a růst vlasů a dodává jim neodolatelný objem. Působí proti svědění vlasové pokožky a lupům.

Výsledek: 

  • podporuje regeneraci a růst vlasů
  • dodává vlasům neodolatelný objem
  • působí proti svědění vlasové pokožky a lupům
  • předchází třepení vlasů
  • vlasy jsou hebké a lesklé

Složení

Prášek z Amly – Emblica Officinalis v BIO kvalitě, prášek z plodů Rithy – Sapindus Mukorossi v BIO kvalitě, prášek ze Shikakai – Acacia concinna v BIO kvalitě.


Použití

  • Použití jako šampon: Smíchejte přibližně 2-3 polévkové lžíce prášku (podle délky a hustoty vlasů) s teplou vodou v hladkou pastu. Pastu naneste na vlhkou pokožku hlavy i po celé délce vlasů, vmasírujte jako šampon a nechte působit. Pokud necháte bylinky působit déle, podpoříte účinek šamponu. Poté důkladně vymyjte vodou, dokud nebude odtékající voda čirá.
  • Použití jako kúra: Optimální množství prášku smíchejte s horkou vodou v poměru 1:3 (1 díl prášku a 3 díly vody) pro konzistenci jogurtu. Použijte 20-30 g prášku na krátké vlasy, 40-60 g prášku na vlasy po ramena, 70-100 g prášku na dlouhé vlasy. Kúru vždy nanášejte teplou ihned po namíchání na čerstvě umyté a proschlé vlasy. Nechte působit ideálně po dobu 60 minut. Následně smyjte pod teplou tekoucí vodou, dokud nebude voda čirá. Není třeba používat šampon ani jiné přípravky. Dále si vlasy vysušte nebo upravte běžným způsobem. Opakujte podle potřeby, alespoň jednou měsíčně.

O značce

Kosmetická značka Radico, která byla založena již v roce 1992, se v současné době řadí mezi jednu z nejlepších přírodních kosmetik v péči o vlasy. Všechny produkty této značky jsou vyráběny výhradně v BIO kvalitě, což potvrzuje prestižní certifikát Cosmos Organic.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.