Kosmetika

Steriman gel Dezinfekční gel na ruce 20x2,8 ml

Značka: STERIMAN

Pro rychlou a účinnou dezinfekci rukou bez potřeby oplachování.  Není agresivní k pokožce, proto je vhodný i pro  časté používán

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Steriman gel Dezinfekční gel na ruce 20x2,8 ml

50120761

Úvod

Pro rychlou a účinnou dezinfekci rukou bez potřeby oplachování. Není agresivní k pokožce, proto je vhodný i pro  časté používání. Rychle ničí zárodky mikroorganizmů a bakterií. Má příjemnou vůni. Na rozdíl od běžného mýdla se skladá z hydroalkoholového základu, který nenapadá ani neodstraňuje ochrannou vrstvu pokožky. Tento gel si nevyžaduje oplachování, nemastí, nebarví a rychle se vstřebává. Umožňuje hydrataci kůže, zanechává ji čistou, jemnou a ruce příjemně voní.

Praktické balení na cesty

Díky praktickému balení je Steriman gel ideální na dezinfekci rukou v každé situaci během dne v případě, že nemáte mýdlo a vodu. Steriman gel je pohodlný a účinný i doma na osvěžení rukou, dezinfekci rukou před vařením a na odstránění nepříjemného zápachu na kůži rukou.


Složení

Alcohol denat., Acqua, Propylene glycol, Carbomer, Glycerin, Sodium Hydroxide, Citral, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linalool, d-Limonene, Cl 42090.


Použití

Naneste přímo na ruce a vmasírujte do kůže, než se zcela vstřebá. V případě potřeby používejte několikrát denně.


Upozornění

JEN NA VNĚJŠÍ POUŽITÍ. V případě kontaktu s očima, oči vypláchněte dostatečným množstvím vody. NEUŽÍVEJTE VNITŘNĚ. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.