Kosmetika

Nivea SUN Dětský barevný sprej na opalování OF50+ 200 ml

Značka: NIVEA
Produktová řada: Nivea Sun

Voděodolný sprej na opalování s barvami, které po rozetření zmizí. Dětský sprej poskytuje dětské pokožce vysokou ochranu před slunečním zářením.

Akce 4 za cenu 3 Při nákupu 4 ks produktů značek Nivea a Labello v libovolné kombinaci získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Nivea SUN Dětský barevný sprej na opalování OF50+ 200 ml

50120777

Úvod

Voděodolný sprej na opalování s barvami, které po rozetření jako kouzlem zmizí. Nivea Sun Dětský barevný sprej na opalování OF50+ poskytuje dětské pokožce velmi vysokou ochranu před slunečním zářením. Díky tomuto krému bude dětská pokožka dokonale chráněná a nanášení opalovacího spreje se stane zábavou. 

Výsledek:

  • chrání dětskou pokožku před slunečním zářením
  • velmi snadno se aplikuje
  • s voděodolným složením

Složení

Speciální složení, díky kterému se sprej rychle vstřebává a je dlouhodobě voděodolný. UVA a UVB filtry. 


Použití

Před použitím lahvičku důkladně protřepte, díky tomu se bude sprej snadno nanášet. Opatrně sprej nastříkejte v dostatečném množství na dětskou pokožku, vyhněte se oblasti očí a úst. Nechejte vstřebat. Aplikaci během dne pravidelně opakujte. Nedostatečné množství výrazně snižuje úroveň ochrany. Doba ochrany se opakovanou aplikací neprodlužuje.


Upozornění

Nepobývejte na slunci příliš dlouho a obzvláště se jeho paprskům vyhněte mezi 11. a 15. hodinou. Chraňte se před slunečním zářením oblečením, pokrývkou hlavy a slunečními brýlemi. Ani prostředky s vysokým OF totiž neposkytují 100% ochranu před UV paprsky. Nadměrná expozice sluncem představuje vážné zdravotní riziko. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.