Doplněk stravy

Terezia Vitamin D3 30 tobolek

Značka: TEREZIA

Tobolky s obsahem vitaminu D3, který příznivě ovlivňuje imunitní systém a je důležitý pro zdravé kosti a zuby. Vhodné pro dospělé a děti od 15 let.

85

Cena za 1 kus: 2,83 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Terezia Vitamin D3 30 tobolek

50120822

Úvod

Vitamin D3 je v tucích rozpustný vitamin nezbytný pro lidský organismus. Je nepostradatelný od kojeneckého věku až po stáří. Vitamin D3 vzniká v kůži působením slunečního záření. Zejména při dlouhodobém nedostatku slunečních paprsků je vhodné ho doplňovat potravou nebo doplňky stravy. Užívání vitaminu D doporučujeme zejména seniorům a ženám v období menopauzy. Přípravek je vhodný i pro těhotné a kojící ženy. Vitamin D je potřebný pro zdravý růst. Přispívá k udržení normální funkce svalů a zdravých kostí a zubů. Napomáhá normálnímu vstřebávání a využití vápníku a fosforu, přispívá ke správné funkci imunitního systému. Podílí se na procesu dělení buněk.

Vitamin D3:

  • reguluje metabolismus vápníku – vstřebávání a využití
  • potřebný k tvorbě a mineralizaci kostí a zubů
  • udržuje normální funkce imunitního systému
  • udržuje normální svalové funkce
  • podílí se na procesu dělení buněk

Dávkování

Dospělí a mladiství od 15 let užívají 1 tobolku denně. Tobolka se polyká cela a zapiji vodou nebo se její obsah vytlačí do jídla. Je možné užívat dle potřeby i dlouhodobě.


Složení

Vitamin D3 25 µg/1000 IU v jedné tobolce (500 % referenční hodnoty příjmu). Olivový olej, vitamin D3 (cholekalciferol), želatinová tobolka (želatina, glycerol, voda čištěná).


Upozornění

Není vhodné pro děti do 15 let. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Není náhradou vyvážené a pestré stravy a zdravého životního stylu. Vhodné pro celiaky, těhotné a kojící ženy. Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.