Zdravotnické prostředky

Cosmos Hřejivá náplast s kapsaicinem jemná 12,5x15 cm 1 ks

Značka: COSMOS

Cosmos Hřejivá náplast s kapsaicinem jemná pro ochranu a příjemné prohřátí pokožky. Pomáhá uvolnit svalové napětí. Nevhodná pro děti.

59
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Cosmos Hřejivá náplast s kapsaicinem jemná 12,5x15 cm 1 ks

50093067

Úvod

Pro pocit úlevy a relaxace. Cosmos Hřejivá náplast s kapsaicinem jemná pomáhá namoženému tělu relaxovat, uvolňuje svalové napětí a přináší úlevu po fyzické námaze, svalovém přetížení nebo při bolestech kloubů. Náplast obsahuje rostlinný alkaloid kapsaicin v nižší koncentraci pro příjemné prohřátí pokožky. Náplast můžete stříhat na požadovaný rozměr. Velikost: 12,5 cm x 15 cm.

Hlavní vlastnosti:

  • příjemně prohřeje
  • uvolní svalové napětí
  • lze stříhat na požadovanou velikost

Použití

Hřejivou náplast aplikujte na suchou a čistou pokožku. Po odstranění fólie náplast pevně přitiskněte na místo. Na pokožce může zůstat až 8 hodin. Aplikujte na místo dle potřeby, ne více než tři náplasti denně po dobu maximálně 7 dnů. Další aplikace náplasti na stejném místě se provádí zpravidla po týdenní až 14-denní přestávce. Ošetřené místo nepřekrývejte dalším obvazem a nezahřívejte.


Upozornění

Po odstranění náplasti může dojít k mírnému zčervenání pokožky. Nepoužívejte při poraněních a onemocnění kůže. Není vhodná pro děti.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.