Drogerie

Feel Eco Prášek do myčky 860 g

Značka: FEEL ECO

Při mytí nádobí je nutné důkladně pečovat také o myčku, proto používejte sůl, prášek i leštidlo. Prášek do myčky obstojí proti nečistotám všeho druhu.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Feel Eco Prášek do myčky 860 g

50121054

Úvod

Při mytí nádobí je nutné důkladně pečovat také o myčku, proto používejte sůl, prášek i leštidlo. Feel Eco Prášek do myčky obstojí proti nečistotám všeho druhu. Odstraňuje zaschlou kávu, čaj, víno, vajíčka, maso i omáčky už při teplotě 50 °C. Zlepšuje lesk nádobí. Lze použít i při čištění silné mastnoty, například trouby nebo digestoře. Přípravek je složený z ekologicky nezávadného perkarbonátu sodného doplněného citráty, aktivními látkami z kokosového a řepkového oleje, speciálními změkčujícími složkami a enzymy. 

Hlavní vlastnosti:

  • obstojí proti nečistotám všeho druhu
  • zlepšuje lesk nádobí
  • lze použít na čištění silné mastnoty
  • účinný již při nízkých teplotách
  • snadno biologicky rozložitelný

Složení

5 % nebo více, avšak méně než 15 %: Bělící činidla na bázi kyslíku: Používáme ekologicky nezávadný perkarbonát sodný, který dokonale vybělí pomocí sody a peroxidu. Je vhodný i pro děti a alergiky, neobsahuje chlor ani optické rozjasňovače. Méně než 5 %: Neiontové povrchově aktivní látky: Látky na bázi rostlinných olejů a cukrů (řepkový, kokosový a částečně palmový a glukóza). Zajišťují odmaštění a odstranění špíny. Enzymy: Aktivní složky umožňující účinně prát při nízkých teplotách. Štěpí komplikované nečistoty na menší, o které se postarají ostatní aktivní látky. Parfémy: Směs esenciálních olejů, extraktů a vzácné syntetické složky, které se sice v přírodě vyskytují, ovšem v nedostatečném množství. Parfémy určují vůni produktu, přinášejí radost, uklidňují i povzbuzují.


Použití

20 g na 1 mytí.


Upozornění

Varování: H319 Způsobuje vážné podráždění očí. P102 Uchovávejte mimo dosah dětí. P280 Používejte ochranné brýle/ obličejový štít. P305+P351+P338 PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. P337 + P313 Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ ošetření. Skladujte v chladu a suchu.


O značce

Pečlivě vybrané přírodní suroviny, snadná odbouratelnost výsledného produktu v přírodě, to je standard Feel Eco. Všechny výrobky jsou vysoce koncentrované, proto stačí dávkovat v menších dávkách při zachování vysoké účinnosti produktu. Produkty Feel Eco splňují svými parametry požadavky pro správnou funkci čistíren odpadních vod, kořenových čistíren a septiků.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.