Drogerie

Feel Eco Sůl do myčky 1 kg

Značka: FEEL ECO
5.0

Při mytí nádobí je nutné důkladně pečovat také o myčku, proto používejte sůl, prášek i leštidlo. Sůl do myčky se postará o správnou funkci změkčovače vody v myčce.

55
Ušetříte 15%

Původní cena:  65 Kč  ·  sleva 10 Kč

Nejnižší cena před slevou: 65 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Feel Eco Sůl do myčky 1 kg

50121055

Úvod

Při mytí nádobí je nutné pečovat také o myčku, proto používejte sůl, prášek i leštidlo. Feel Eco Sůl do myčky se postará o správnou funkci změkčovače vody v myčce. Změkčuje i velmi tvrdou vodu a zabraňuje tvorbě vodního kamene na nádobí. Hlavní část surovin je přírodního původu s minerální složkou.

Hlavní vlastnosti:

  • zabraňuje tvorbě vodního kamene na nádobí
  • zajišťuje správnou funkci změkčovače vody 
  • změkčuje i velmi tvrdou vodu
  • bez nebezpečných konzervantů
  • snadno biologicky rozložitelná

Složení

Kvalitní čistá sůl bez škodlivých příměsí, které se vyskytují například v kuchyňské soli, snižují účinnost změkčovače vody, a tak poškozují myčku. Čistá hrubozrnná sůl (>99,8%).


Použití

Dávkujte podle návodu výrobce vaší myčky. Dávkovač soli udržujte dostatečné naplněný.


Upozornění

Varování: P102 Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte na suchém a chladném místě. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.


O značce

Pečlivě vybrané přírodní suroviny, snadná odbouratelnost výsledného produktu v přírodě, to je standard Feel Eco. Všechny výrobky jsou vysoce koncentrované, proto stačí dávkovat v menších dávkách při zachování vysoké účinnosti produktu. Produkty Feel Eco splňují svými parametry požadavky pro správnou funkci čistíren odpadních vod, kořenových čistíren a septiků.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.