Drogerie

Feel Eco Komplexní čistič povrchů 450 ml

Značka: FEEL ECO
5.0

Vysoce účinný, biologicky snadno odbouratelný, šetrný k pokožce i přírodě. Poradí s každou špínou či mastnotou při každodenním úklidu.

89
Ušetříte 15%

Původní cena:  105 Kč  ·  sleva 16 Kč

Nejnižší cena před slevou: 105 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Feel Eco Komplexní čistič povrchů 450 ml

50121060

Úvod

Vysoce účinný, biologicky snadno odbouratelný, šetrný k pokožce i přírodě. Feel Eco Komplexní čistič povrchů si poradí s každou špínou či mastnotou. Oceníte ho při každodenním úklidu všech nenasákavých povrchů, včetně okenních rámů a zahradního nábytku. Vhodný pro sklokeramické desky, nerez, dřevo, plast, kancelářský nábytek, bílou techniku, okna, zrcadla, brýle a další povrchy. Základem receptury je kvalitní líh doplněný o minerální a vodu změkčující složky a složky z rostlinných olejů.

Hlavní vlastnosti:

  • odstraňuje mastnotu
  • ideální pro každodenní úklid
  • dermatologicky testováno

Složení

Méně než 5 %: Neiontové povrchově aktivní látky: Látky na bázi rostlinných olejů a cukrů (řepkový, kokosový a částečně palmový a glukóza). Zajišťují odmaštění a odstranění špíny. Parfémy: Směs esenciálních olejů, extraktů a vzácné syntetické složky, které se sice v přírodě vyskytují, ovšem v nedostatečném množství. Parfémy určují vůni produktu, přinášejí radost, uklidňují i povzbuzují. PHENOXYETHANOL


Použití

Přípravek nastříkejte na znečištěnou plochu a nečistoty odstraňte hadříkem nebo papírovou utěrkou, poté setřete do sucha a plochy vyleštěte. Není třeba oplachovat.


Upozornění

Upozornění: Čistič není vhodný k čištění nasákavých materiálů a hliníku. Horké nebo teplé plochy nechte před nanesením přípravku vychladnout. P102 Uchovávejte mimo dosah dětí. Nemíchejte různé čisticí prostředky. Skladujte v chladu a suchu.


O značce

Pečlivě vybrané přírodní suroviny, snadná odbouratelnost výsledného produktu v přírodě, to je standard Feel Eco. Všechny výrobky jsou vysoce koncentrované, proto stačí dávkovat v menších dávkách při zachování vysoké účinnosti produktu. Produkty Feel Eco splňují svými parametry požadavky pro správnou funkci čistíren odpadních vod, kořenových čistíren a septiků.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.