Drogerie

Feel Eco Čistič oken a skel 450 ml

Značka: FEEL ECO

Přípravek pro dokonale čistá a zářivá okna. Odmašťuje povrch a rychle se odpařuje. Díky němu budete mít okna a skla bez šmouh, zmizí mastnota i kapky vody.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Feel Eco Čistič oken a skel 450 ml

50121061

Úvod

Přípravek pro dokonale čistá a zářivá okna. Feel Eco Čistič oken a skel odmašťuje povrch a rychle se odpařuje. Díky němu budete mít okna a skla bez šmouh, zmizí mastnota i kapky vody. Neškodí ani zvířatům, uvítají ho tedy i majitelé skleněných terárií. Základem receptury je kvalitní líh, doplněný složkou z rostlinného oleje a cukru. Spolu s dalšími přísadami, zejména octem, snižuje zamlžování oken a zrcadel.

Hlavní vlastnosti:

  • čistí a odmašťuje povrch
  • snižuje zamlžování oken a zrcadel
  • vhodný i pro skleněná terária
  • nezanechává šmouhy 
  • rychle se odpařuje

Složení

Méně než 5 %: Neiontové povrchově aktivní látky: Látky na bázi rostlinných olejů a cukrů (řepkový, kokosový a částečně palmový a glukóza). Zajišťují odmaštění a odstranění špíny. Parfémy: Směs esenciálních olejů, extraktů a vzácné syntetické složky, které se sice v přírodě vyskytují, ovšem v nedostatečném množství. Parfémy určují vůni produktu, přinášejí radost, uklidňují i povzbuzují. PHENOXYETHANOL.


Použití

Nastříkejte přímo na čištěnou plochu, čistým hadříkem povrch vyčistěte a poté osušte a doleštěte suchým hadříkem nebo papírovou utěrkou. Při aplikaci na plastové, lakované nebo malé povrchy nanášejte přípravek na utěrku, ne přímo na čištěnou plochu.


Upozornění

Upozornění: Výrobek není určený k čištění LCD displejů, plasma obrazovek ani leštěných povrchů.


O značce

Pečlivě vybrané přírodní suroviny, snadná odbouratelnost výsledného produktu v přírodě, to je standard Feel Eco. Všechny výrobky jsou vysoce koncentrované, proto stačí dávkovat v menších dávkách při zachování vysoké účinnosti produktu. Produkty Feel Eco splňují svými parametry požadavky pro správnou funkci čistíren odpadních vod, kořenových čistíren a septiků.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.