Doplněk stravy

Ekolife Natura Liposomal Magnesium+ 200 ml

Produkt s obsahem bioaktivní formy hořčíku, zinku, selenu, chromu a taurinu, ve formě originálních, tekutých lipozomů.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Ekolife Natura Liposomal Magnesium+ 200 ml

50121211

Úvod

Hořčík, zinek, selen, chrom a taurinu v lipozomální formě. Hořčík se řadí mezi základní minerály lidského těla, je kofaktorem pro více než 300 různých enzymů. Liposomal Magnesium+ obsahuje hořčík v chelátové formě bisglycinátu hořečnatého. Bisglycinát hořečnatý je chelátová forma hořčíku s velmi dobrou vstřebatelností a využitelností pro tělo. Hořčík (magnesium) pomáhá snížit míru únavy a vyčerpání. Přispívá k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti, příznivě ovlivňuje energetický metabolismus. Navíc působí pozitivně na činnost svalů, pomáhá ke zdravým zubům a kostem a přispívá k elektrolytické rovnováze. Hořčík je mimořádně důležitý  např. pro sportovce, kteří jsou vystaveni nadměrné fyzické zátěži a vyžadují tak jeho vyšší příjem. 

Výhody lipozomálního vstřebávání

Lipozomy jsou složeny z přírodních fosfolipidů, které jsou základními stavebními kameny všech našich buněk, proto přes jejich stěnu bez problému prostupují tzv. pasivním transportem. Lipozomální transportní systém nabízí po injekční aplikaci další nejúčinnější alternativu k aplikaci vybraných vitamínů, minerálů a antioxidantů přímo do krevního řečiště a do místa určení, tedy buňky. V kombinaci s bioaktivní formou hořčíku nabízí lipozomy ideální vstřebatelnost a účinek. 

Hlavní vlastnosti:

  • lipozomální transportní systém + chelátová forma
  • maximální biodostupnost a využitelnost aktivních složek
  • přímý a chráněný transport vitamínů, minerálů a antioxidantů do tělesných buněk
  • stabilní při nízkém pH, a proto také stabilní v žaludeční kyselině

Dávkování

2 x 5 ml denně přímo do úst, nebo přidejte do sklenice vody nebo džusu.


Složení

Voda, sladidlo xylitol, emulgátor slunečnicový lecitin (GMO free), zvlhčovadlo glycerol, hořčík (bisglycinát hořečnatý) 62,5 mg (16,6 %*), etanol (< 2,7 % obj. alkoholu), taurin 50 mg, emulgátor polysorbát 80, konzervant sorban draselný, zinek (glycinát zinečnatý) 1,6 mg (16 %*), selen (selenomethionin) 9,1 µg (16,5 %*), chrom (pikolinát chromitý) 7,3 µg (18,25 %*), mentolové aroma, antioxidant vitamin E (D-alfa-tokoferol).

  • zdroj fosfolipidů: GMO free slunečnicový olej (EU)
  • bez obsahu umělých sladidel (sukralóza, aspartam, acesulfam, sacharin a další)
  • bez obsahu umělých barviv
  • gluten free (bez lepku)
  • soy free (bez soji)
  • sugar free (bez cukru)
  • vegan

Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Nevhodné pro děti. Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 2 měsíců. Před použitím protřepat. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není náhrada pestré stravy. Skladujte v chladu, suchu, mimo dosah dětí. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Vhodné pro vegany.


O značce

Ekolife Natura je společnost ze Slovinska, specializující se na prémiové lipozomální vitamíny, lipozomální chelatované minerály a lipozomální formulace nutrientů prověřené klinickými studiemi. Společnost založily v roce 2007 výživové specialistky, sestry Tjaša a Tajča Pavček. Hlavní motivací je jim zájem o zdravý životní styl, ale především to, že jsou obě maminkami tří dětí. Před tvorbou každého nového produktu se proto ptají - daly bychom ho i svým dětem? Lepší záruku kvality bychom nenašli. Unikátní technologie lipozomů umožňuje transportovat účinné látky přímo k buňkám, takže vitamíny dosahují v těle maximálního možného účinku.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.