Doplněk stravy

Ekolife Natura Liposomal Vitamin D3 60 ml

Produkt s obsahem bioaktivní formy vitamínu D. Lipozomální transportní systém v kombinaci s bioaktivní formou vitamínu D nabízí ideální vstřebatelnost a účinek.

359

Cena za 100 ml: 598,33 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Ekolife Natura Liposomal Vitamin D3 60 ml

50121216

Úvod

Vitamin D3 je aktivní formou vitaminu D, kterou náš organismus dokáže vytvářet pomocí slunečního světla. Lipozomální transportní systém v kombinaci s bioaktivní formou vitamínu D nabízí ideální vstřebatelnost a účinek. Vitamin D3 (cholekalciferol) příznivě ovlivňuje normální stav kostí, svalů a zubů a je nezbytný pro správnou funkci imunitního systému. Přispívá k normálnímu vstřebávání a využití vápníku a fosforu.

Výhody lipozomálního vstřebávání

Lipozomy jsou složeny z přírodních fosfolipidů, které jsou základními stavebními kameny všech našich buněk, proto přes jejich stěnu bez problému prostupují tzv. pasivním transportem. Lipozomální transportní systém nabízí po injekční aplikaci další nejúčinnější alternativu k aplikaci vybraných vitamínů, minerálů a antioxidantů přímo do krevního řečiště a do místa určení, tedy buňky. 

Hlavní vlastnosti:

  • lipozomální transportní systém Ekolife Natura
  • maximální biodostupnost a využitelnost aktivních složek
  • přímý a chráněný transport vitamínů, minerálů a antioxidantů do tělesných buněk
  • lipozomy Ekolife Natura jsou stabilní při nízkém pH, a proto také stabilní v žaludeční kyselině

Dávkování

 1 ml denně přímo do úst, nebo přidejte do sklenice vody nebo džusu. Denní dávka upravena dle legislativy ČR.


Složení

Voda, sladidlo xylitol, emulgátor slunečnicový lecitin, zvlhčovadlo glycerol, konzervant sorban draselný, vitamín D3 (cholekalciferol), meruňkové aroma, antioxidant vitamin E (D-alfa-tokoferol).  

  • zdroj fosfolipidů: GMO free slunečnicový olej (EU)
  • bez obsahu umělých sladidel (sukralóza, aspartam, acesulfam, sacharin a další)
  • bez obsahu umělých barviv
  • gluten free (bez lepku)
  • soy free (bez soji)
  • sugar free (bez cukru)
  • vegan

Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 2 měsíců. Před použitím protřepat. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není náhrada pestré stravy. Skladujte v chladu, suchu, mimo dosah dětí. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Vhodné pro vegetariány.


O značce

Ekolife Natura je společnost ze Slovinska, specializující se na prémiové lipozomální vitamíny, lipozomální chelatované minerály a lipozomální formulace nutrientů prověřené klinickými studiemi. Společnost založily v roce 2007 výživové specialistky, sestry Tjaša a Tajča Pavček. Hlavní motivací je jim zájem o zdravý životní styl, ale především to, že jsou obě maminkami tří dětí. Před tvorbou každého nového produktu se proto ptají - daly bychom ho i svým dětem? Lepší záruku kvality bychom nenašli. Unikátní technologie lipozomů umožňuje transportovat účinné látky přímo k buňkám, takže vitamíny dosahují v těle maximálního možného účinku.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.