Kosmetika

Neostrata Skin Active Intensive Eye Therapy intenzivní oční krém 15 g

Značka: NEOSTRATA
Produktová řada: Skin Active

Intenzivní anti-aging péče s patentovaným složením vyhlazuje jemné linky a vrásky v očním okolí. Kofein pomáhá redukovat otoky a váčky pod očima.

1 650
Doprava zdarma

O produktu: Neostrata Skin Active Intensive Eye Therapy intenzivní oční krém 15 g

50121322

Úvod

Omlazující oční krém vyhlazuje jemné linky a vrásky a redukuje všechny viditelné známky stárnutí pokožky v oblasti očního okolí. Tato intenzivní anti-aging péče s patentovaným složením NeoGlucosaminu a peptidů podporuje tvorbu kožní matrix a stimuluje tvorbu kolagenu k pevnějšímu a vypnutějšímu vzhledu očního okolí. Kofein pomáhá redukovat otoky a váčky pod očima, kyselina hyaluronová hydrataci. Vitamin E poskytuje pokožce antioxidační ochranu. Výsledkem je výrazné zlepšení vzhledu očního okolí. Sjednocený odstín, vyhlazení jemných linek a vrásek kolem očí.

Hlavní vlastnosti:

  • vyhlazuje jemné linky a vrásky v okolí očí
  • stimuluje tvorbu kolagenu
  • redukuje otoky a váčky pod očima
  • chrání pokožku před působením vnějšího prostředí
  • korekce všech viditelných známek stárnutí pokožky

Složení

Vitamin E, NeoGlukosamin, peptidy, kyselina hyaluronová, kofein


Použití

Jemně naneste na oblast kolem očí, dokud se krém nevstřebá. Používejte 1x denně po dobu 2 týdnů, poté zvyšte aplikaci na 2x denně.


Upozornění

Při použití tohoto vysoce účinného přípravku může nastat přechodné pálení nebo mravenčení. Pokud jsou tyto pocity nepříjemné, snižte frekvenci použití na každý druhý den až do přizpůsobení pokožky. Pouze pro zevní použití. Dbejte na to, aby přípravek nevnikl do očí. Při zasažení očí důkladně vypláchněte vodou. Pokud se objeví vyrážka nebo podráždění, přerušte používání přípravku. Uchovávejte mimo dosah dětí. V případě požití přípravku vyhledejte lékařskou pomoc.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.