Doplněk stravy

KiWalin 60 žvýkacích tablet

Žvýkací tablety s příjemnou chutí s obsahem extraktu z kiwi, které je bohaté na vitaminy (především vitamin C), minerální látky, vlákninu a enzymy. Pro dospělé a děti od 6 let.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: KiWalin 60 žvýkacích tablet

50119579

Úvod

Kiwi je ovoce pocházející z Číny. Nyní se pěstuje také v Evropě, zvláště v Itálii. Je velmi bohatým zdrojem vitaminu C.  Má také vysoký obsah vitaminů A, E, K a folátu, minerálních látek hořčíku, draslíku, vápníku a fosforu, vlákniny a dalších látek potřebných pro lidské tělo. Kiwi obsahuje rostlinné enzymy, např. aktinidin, který napomáhá trávení bílkovin obsažených v mase a mléčných výrobcích.

Žvýkací tablety KiWalin vynikají díky extraktu z kiwi příjemnou chutí. Vitamin C obsažený v přípravku napomáhá normální funkci imunitního systému, přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání a příznivě ovlivňuje nervový systém, chrání buňky před oxidačním stresem. Je důležitý pro tvorbu kolagenu pro normální funkci kostí, chrupavek, pokožky, dásní a zubů, zvyšuje vstřebávání železa a přispívá k normálnímu energetickému metabolismu.


Dávkování

Užívejte 1-2 žvýkací tablety denně, nejlépe před jídlem.


Složení

1 žvýkací tableta: suchý extrakt z kiwi 500 mg (obsahuje 18 mg vitaminu C, 22,5% referenční hodnoty příjmu), plnidla sorbitol, mannitol a maltodextrin, protispékavá látka magnesium-stearát, pomerančové aroma, sladidlo sukralosa, barviva žlutý oxid železitý a červený oxid železitý.


Upozornění

Neužívejte, máte-li alergii na kiwi. Není určeno pro děti do 6 let. Pokud užíváte jiné léky nebo máte zdravotní potíže, obraťte se před užíváním KiWalinu na svého lékaře nebo lékárníka. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.