Doplněk stravy

Ekolife Natura Liposomal Cureit® Curcumin 250 ml

Kurkuma má celou řadu pozitivních účinků pro lidský organismus. Lipozomální transportní systém nabízí ideální vstřebatelnost a účinek.

909

Cena za 100 ml: 363,60 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: Ekolife Natura Liposomal Cureit® Curcumin 250 ml

50121208

Úvod

Kurkumin je jedna z účinných látek obsažených v rostlině Curcuma longa, která je po staletí velmi důležitou součástí ajurvédské medicíny. Kurkuma má celou řadu pozitivních účinků pro lidský organismus. Působí jako antioxidant, příznivě působí na činnost jater, trávení, kardiovaskulární systém, imunitu, pohybový systém, nervovou soustavu, dýchací systém i pokožku. Lipozomální transportní systém v kombinaci s bioaktivní formou synergního komplexu kurkuminu vyrobeného pod ochranou známkou CureIt® nabízí ideální vstřebatelnost a účinek. 

Výhody lipozomálního vstřebávání

Lipozomy jsou složeny z přírodních fosfolipidů, které jsou základními stavebními kameny všech našich buněk, proto přes jejich stěnu bez problému prostupují tzv. pasivním transportem. Lipozomální transportní systém nabízí po injekční aplikaci další nejúčinnější alternativu k aplikaci vybraných vitamínů, minerálů a antioxidantů přímo do krevního řečiště a do místa určení, tedy buňky. 

Čisté složení bez zbytečných aditiv

  • zdroj fosfolipidů: GMO free slunečnicový olej (EU)
  • bez obsahu umělých sladidel (sukralóza, aspartam, acesulfam, sacharin a další)
  • bez obsahu umělých barviv
  • gluten free (bez lepku)
  • soy free (bez soji)
  • sugar free (bez cukru)
  • vegan

Dávkování

2 x 5 ml denně přímo do úst, nebo přidejte do sklenice vody nebo džusu.    


Složení

Voda, emulgátor slunečnicový lecitin, zvlhčovadlo glycerol, kurkumin, stabilizátor xylitol, zahušťovadlo xantanová guma, konzervant sorban draselný, sladidlo steviol-glykosidy, antioxidant vitamin E (D-alfa-tokoferol). 


Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 2 měsíců. Před použitím protřepat. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není náhrada pestré stravy. Skladujte v chladu, suchu, mimo dosah dětí. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Vhodné pro vegany.  


O značce

Ekolife Natura je společnost ze Slovinska, specializující se na prémiové lipozomální vitamíny, lipozomální chelatované minerály a lipozomální formulace nutrientů prověřené klinickými studiemi. Společnost založily v roce 2007 výživové specialistky, sestry Tjaša a Tajča Pavček. Hlavní motivací je jim zájem o zdravý životní styl, ale především to, že jsou obě maminkami tří dětí. Před tvorbou každého nového produktu se proto ptají - daly bychom ho i svým dětem? Lepší záruku kvality bychom nenašli. Unikátní technologie lipozomů umožňuje transportovat účinné látky přímo k buňkám, takže vitamíny dosahují v těle maximálního možného účinku.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.