Doplněk stravy

Ekolife Natura Liposomal Glutathione 30 kapslí

Prémiový produkt s obsahem suchých lipozomů v kombinaci s bioaktivní formou L-glutathionu.

719

Cena za 1 kus: 23,97 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Ekolife Natura Liposomal Glutathione 30 kapslí

50121209

Úvod

Prémiový produkt s obsahem suchých lipozomů v kombinaci s bioaktivní formou L-glutathionu. Naše buňky přirozeně obsahují glutathion, přírodní látku skládající se ze tří aminokyselin – cysteinu, glutamátu (kyseliny glutamové) a glycinu. Zvlášť významně je glutathion zastoupen v našich játrech, jako hlavním detoxikačním orgánu. Glutathion je označován jako nejsilnější antioxidant, protože dokáže sám sebe regenerovat v játrech a opět se aktivovat.  

Výhody lipozomálního vstřebávání

Lipozomy jsou složeny z přírodních fosfolipidů, které jsou základními stavebními kameny všech našich buněk, proto přes jejich stěnu bez problému prostupují tzv. pasivním transportem. Lipozomální transportní systém nabízí po injekční aplikaci další nejúčinnější alternativu k aplikaci vybraných vitamínů, minerálů a antioxidantů přímo do krevního řečiště a do místa určení, tedy buňky. 

Čisté složení bez zbytečných aditiv

  • zdroj fosfolipidů: GMO free slunečnicový olej (EU)
  • bez obsahu umělých sladidel (sukralóza, aspartam, acesulfam, sacharin a další)
  • bez obsahu umělých barviv
  • gluten free (bez lepku)
  • soy free (bez soji)
  • sugar free (bez cukru)
  • vegan

Dávkování

1 kapsle denně. Užívejte před večeří, zapijte sklenicí vody.  


Složení

Plnidlo (maltodextrin, celulóza), emulgátor sójový lecitin (GMO free), redukovaný L-glutathion (GSH), stabilizátor oxid křemičitý, HPMC kapsle (hydroxypropylmethyl celulóza).


Upozornění

Není vhodné pro děti. Skladujte při pokojové teplotě do 20°C, v suchu, mimo dosah dětí. Po otevření spotřebujte do 2 měsíců. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není náhrada pestré stravy. Vhodné pro vegany. Bez lepku.    


O značce

Ekolife Natura je společnost ze Slovinska, specializující se na prémiové lipozomální vitamíny, lipozomální chelatované minerály a lipozomální formulace nutrientů prověřené klinickými studiemi. Společnost založily v roce 2007 výživové specialistky, sestry Tjaša a Tajča Pavček. Hlavní motivací je jim zájem o zdravý životní styl, ale především to, že jsou obě maminkami tří dětí. Před tvorbou každého nového produktu se proto ptají - daly bychom ho i svým dětem? Lepší záruku kvality bychom nenašli. Unikátní technologie lipozomů umožňuje transportovat účinné látky přímo k buňkám, takže vitamíny dosahují v těle maximálního možného účinku.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.