Doplněk stravy

Ekolife Natura Liposomal JointPlus 150 ml

Kurkuma i Boswelie působí příznivě na stav kloubů. Celostní složení produktu je po tisíciletí využíváno v tradiční Ájurvédě.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Ekolife Natura Liposomal JointPlus 150 ml

50121210

Úvod

Liposomal JOINTPLUS nabízí v kombinaci s efektivně působícími složkami (extrakt z kurkumy, boswellie, maraby a olej z černého pepře) ideální vstřebatelnost a účinek. Kurkuma i Boswelie působí příznivě na stav kloubů. Celostní složení produktu je po tisíciletí využíváno v tradiční Ájurvédě. Účinným základem jsou extrakty ze tří složek a olej z černého pepře - extrakt z kurkumy s vysokým obsahem kurkuminu, demethoxy kurkuminu a bis demethoxy kurkuminu, extrakt z boswelie s vysokým obsahem acetyl-11-keto-beta-boswellových kyselin, extrakt z maraby bohatý na bioaktivní flavonoidy a olej z černého pepře s vysokým obsahem ß-caryophyllenu.  

Výhody lipozomálního vstřebávání

Lipozomy jsou složeny z přírodních fosfolipidů, které jsou základními stavebními kameny všech našich buněk, proto přes jejich stěnu bez problému prostupují tzv. pasivním transportem. Lipozomální transportní systém nabízí po injekční aplikaci další nejúčinnější alternativu k aplikaci vybraných vitamínů, minerálů a antioxidantů přímo do krevního řečiště a do místa určení, tedy buňky. 

Čisté složení bez zbytečných aditiv

  • zdroj fosfolipidů: GMO free slunečnicový olej (EU)
  • bez obsahu umělých sladidel (sukralóza, aspartam, acesulfam, sacharin a další)
  • bez obsahu umělých barviv
  • gluten free (bez lepku)
  • soy free (bez soji)
  • sugar free (bez cukru)
  • vegan

Dávkování

5 ml přímo do úst, nebo přidejte do sklenice vody nebo džusu. Balení obsahuje 30 dávek.


Složení

Složení v 5 ml: voda, sladidlo xylitol, emulgátor slunečnicový lecitin (GMO free), antioxidant kyselina askorbová, regulátor kyselosti (hydroxid sodný, hydroxid draselný), zvlhčovadlo glycerol, JointPlus směs 100 mg [extrakt z kurkumy (Curcuma longa), olej z černého pepře (Piper Nigrum), extrakt z boswelie (Boswellia serrata), extrakt z maraby galangové (Kaempferia Galanga)], zahušťovadlo xantanová guma, konzervant sorban draselný, borůvkové aroma, sladidlo steviolglykosidy, antioxidant vitamin E (D-alfa-tokoferol).

JointPlus směs 100 mg: Curcumin Longa extract 35,5mg, Piper Nigrum oil 20mg, Boswellia serrata extract and 20mg, Kaempferia Galangal extract 24,5mg

 


Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 2 měsíců. Před použitím protřepat. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není náhrada pestré stravy. Skladujte v chladu, suchu, mimo dosah dětí. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Vhodné pro vegany.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.