Kosmetika

Eco Cosmetics BIO Opalovací olej ve spreji SPF30 50 ml

Ochrana před slunečními paprsky pro citlivou pleť. Olej s minerálními filtry jemně pečuje o pokožku a předchází jejímu vysoušení.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Eco Cosmetics BIO Opalovací olej ve spreji SPF30 50 ml

50119503

Úvod

Ochrana před slunečními paprsky pro citlivou pleť s minerálními filtry a vyživujícími rostlinnými oleji. Eco Cosmetics BIO Opalovací olej ve spreji SPF30 chrání pokožku před UVB i UVA slunečním zářením a zároveň jemně pečuje o pokožku. Obsahuje Pongamia olej a oleje z rakytníku a granátového jablka v BIO kvalitě, které předcházejí vysoušení pokožky. Žádné chemické filtry, nanotechnologie, umělé vůně či deriváty z ropy. Olej ve spreji se pohodlně nanáší a lehce se roztírá i na větší části těla.

Výsledek:

  • poskytuje vysokou ochranu před UVB i UVA zářením
  • vhodný pro citlivou pokožku
  • předchází vysoušení pokožky
  • pohodlná aplikace
  • voděodolný

Složení

Pongamia olej, oleje z rakytníku a granátového jablka, vitamin E, extrakt z broskví.


Použití

Dostatečné množství přípravku naneste na pokožku před vystavením se slunci. Nedostatečné množství výrazně snižuje úroveň ochrany. Aplikaci pravidelně opakujte, zejména po koupání, při nadměrném pocení nebo po osušení ručníkem. Doba ochrany se opakovanou aplikací neprodlužuje.


Upozornění

Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, i když jste použili přípravek na ochranu proti slunečnímu záření. Nevystavujte kojence a malé děti přímému slunci. Žádný opalovací přípravek neposkytuje 100% ochranu proti slunečnímu záření. Může ušpinit oblečení! Nepoužívejte jej ani s jinými kosmetickými prostředky, které obsahují parfemaci.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.