Doplněk stravy

Preventan Quattro 12 tablet

Značka: PREVENTAN

Cucavé tablety s mátovou příchutí. Obsahují aktivní látku ProteQuine®, kolostrum a vitamin C, který podporuje funkci imunitního systému.

*Sleva 100 Kč při nákupu nad 600 Kč *Při nákupu produktů značky Preventan v minimální hodnotě 600 Kč vč. DPH získáte slevu 100 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Preventan Quattro 12 tablet

50118174

Úvod

Podpořte svoji imunitu. Preventan Quattro obsahuje čtveřici aktivních látek ProteQuine®, laktoferin ve formě kolostra, eukalypto-mátovou silici a vitamin C, který přispívá k normální funkci imunitního systému i snížení míry únavy a vyčerpání. Jedinečná směs biologicky aktivních látek ProteQuine® je složena z aminokyselin, oligopeptidů a nukleotidů. Preventan® Quattro je vhodný k užívání při prvních známkách únavy pro dospělé, seniory a děti od 3 let.

Hlavní vlastnosti:

  • cucavé tablety s příjemnou eukalyptovo-mátovou příchutí
  • obsahuje směs biologicky aktivních látek ProteQuine® a kolostrum
  • s vitaminem C, který podporuje imunitní systém

Dávkování

2x denně 1 tableta (pastilka). Nechte volně rozplynout v ústech a 20 minut nejezte a nepijte.


Složení

Sacharóza (nosič), mannitol (protispékavá látka), methylcelulóza (zahušťovadlo), kolostrum, stearan hořečnatý (protispékavá látka), kyselina askorbová (vitamin C), oxid křemičitý (protispékavá látka) kyselina citronová (regulátor kyselosti), eukalyptová silice, betacyklodextrin (stabilizátor), silice máty peprné, ProteQuine®.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno pro děti do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Ukládejte mimo dosah dětí! Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.