Kosmetika

Radico Přírodní barva na vlasy BIO černá 100 g

Značka: RADICO

Ryze přírodní barva na vlasy je tvořena směsí ajurvédských bylin v BIO kvalitě. Revitalizuje vlasy a efektivně kryje šediny již po první aplikaci.

325
Doprava zdarma

O produktu: Radico Přírodní barva na vlasy BIO černá 100 g

50117469

Úvod

Nechte své vlasy znovu zazářit. Ryze přírodní barva na vlasy je tvořena směsí ajurvédských bylin v BIO kvalitě. Efektivně kryje šediny již po první aplikaci. Revitalizuje vlasy a zanechává je báječně lesklé a hebké a plné energie. Barva vydrží průměrně 2-3 týdny. Při pravidelném barvení se trvanlivost barvy prodlužuje. Vhodná pro vegany. Odstín černá.

Výsledek: 

  • lesklé vlasy plné energie
  • kryje šediny již po první aplikaci
  • poskytuje vlasům výživu

Složení

Přírodní barva na vlasy je ze 100 % vytvořena ze směsi bylin v BIO kvalitě.


Použití

  • Odměřte prášek podle délky a hustoty vlasů a smíchejte s horkou vodou v poměru 1:3 (1 díl prášku a 3 díly vody) do konzistence jogurtu. Doporučujeme 20-30 g prášku na krátké vlasy, 40-60 g prášku na vlasy po ramena, 70-100 g prášku na dlouhé vlasy.
  • Barvu používejte vždy na čerstvě umyté a suché vlasy. S aplikací začněte u kořínků vlasů a postupujte po celé délce vlasů. Barvu nanášejte co nejteplejší, ihned po namíchání. Na šedé vlasy je třeba použít o něco větší vrstvu barvy.
  • Po aplikaci zakryjte vlasy přiloženou čepicí a navrch je ještě ručníkem nebo zimní čepicí. Je žádoucí, aby zůstaly v teple. Pro zesílení účinku můžete vlasy ještě zahřát například fénem na vlasy.
  • Nechejte barvu působit minimálně 60 minut. Pokud chcete docílit tmavšího odstínu nebo překrýt šediny, doporučujeme delší dobu působení. Barvu můžete nechat působit i 2-3 hodiny. Protože se jedná o přírodní barvu, nemusíte se o své vlasy bát.
  • Po uplynutí požadované doby působení oplachujte vlasy teplou tekoucí vodou, dokud nebude čirá a bez zabarvení. Není třeba již umývat vlasy šamponem ani jiná péče. Vlasy vysušte a upravte běžným způsobem.

O značce

Kosmetická značka Radico, která byla založena již v roce 1992, se v současné době řadí mezi jednu z nejlepších přírodních kosmetik v péči o vlasy. Všechny produkty této značky jsou vyráběny výhradně v BIO kvalitě, což potvrzuje prestižní certifikát Cosmos Organic.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.