Doplněk stravy

Medpharma Zelený čaj + Vitamin E + Selen + Zinek 37 tablet

Značka: MEDPHARMA

Doplněk stravy s obsahem zeleného čaje, vitaminu E, selenu a zinku. Vitamin C, vitamin E, selen a zinek přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem

NAVÍC Medpharma Vitamin C se šípky 500 mg 67 tablet Při nákupu produktů značky Medpharma v minimální hodnotě 399 vč. DPH získáte NAVÍC Medpharma Vitamin C se šípky 500 mg 67 tablet za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Medpharma Zelený čaj + Vitamin E + Selen + Zinek 37 tablet

50011504

Úvod

Doplněk stravy s obsahem zeleného čaje, vitaminu E, selenu a zinku ve formě tablet. Vitamin C, vitamin E, selen a zinek přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem. Zelený čaj podporuje vylučování vody z těla a přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti. Příznivě působí na činnost srdce a pružnost cév, podporuje metabolismus lipidů a příznivě ovlivňuje hladinu cholesterolu v krvi. Chrání buňky před oxidativním stresem. Vitamin C má pozitivní vliv na funkci energetického metabolismu, nervové soustavy a psychické činnosti. Příznivě ovlivňuje imunitní systém.

Hlavní vlastnosti:

  • vitamin C, E, selen a zinek přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem
  • zelený čaj podporuje vylučování vody z těla
  • zelený čaj přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti
  • zelený čaj příznivě ovlivňuje činnost srdce a pružnost cév
  • vitamín C podporuje činnost imunitního systému

Dávkování

1 tableta 1× denně. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.


Složení

Zelený čaj (Camellia sinensis, extrakt z listů), emulgátor (celulosa), L-askorbová kyselina, DL-alfa-tokoferyl-acetát, stabilizátor (zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulosy), oxid zinečnatý, emulgátor (hydroxypropylmethylcelulosa), zvlhčující látky (mastné kyseliny, hořečnaté soli mastných kyselin), protispékavé látky (dioxid křemičitý, talek), selenan sodný.


Upozornění

Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není určeno dětem do 3 let. Ukládejte mimo dosah dětí! Ukládejte v suchu a temnu při teplotě +4 až +25 °C.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.