Drogerie

Ecozone Osvěžovač a čistič WC 1 ks

Značka: ECOZONE

Předchází usazování vodního kamene a udržuje nádržku na vodu hygienicky čistou. Jeho efekt vydrží až 2000 spláchnutí. Biologicky rozložitelný.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Ecozone Osvěžovač a čistič WC 1 ks

50115842

Úvod

Ekologický přípravek, který se postará o svěžest a čistotu toalety na neskutečně dlouhou dobu. Předchází usazování vodního kamene a udržuje nádržku na vodu hygienicky čistou. Jeho efekt vydrží až 2000 spláchnutí. To, že je osvěžovač stále aktivní poznáte podle modrého zbarvení vody. Ecozone Osvěžovač a čistič WC obsahuje 99,5 % přírodních ingrediencí. Je netoxický, plně biologicky rozložitelný a bezpečný i pro domácí jímky.

Hlavní vlastnosti:

  • pomáhá udržet toaletu čistou a svěží
  • předchází usazování vodního kamene
  • 99,5 % přírodních ingrediencí
  • bezpečný i pro domácí jímky
  • složení je vhodné i pro vegany

Složení

>70% síran sodný bezvodý, >10% Coco Alkyl Diethanolamid, Sodium Hydroxide >6%.


Použití

Vložte do nádržky na splachovací vodu.


Upozornění

Nekonzumujte, držte mimo dosah dětí. Při požití pro jistotu kontaktujte lékaře. Způsobuje vážné poškození očí. Při zasažení opatrně vyplachujte vodou po dobu několika minut. Vyjměte kontaktní čočky, pokud jsou k dispozici, a je to snadné. Pokračujte ve vyplachování. Trvá-li problém a při požití volejte lékaře nebo +420 224 91 92 93.


O značce

Cílem společnosti Ecozone je snížit množství toxických chemikálií, které se nacházejí v našich domácnostech, snížit na naprosté minimum množství toxických látek opouštějících naše domácnosti a snížit emise CO2 domácnosti. Po mnoha letech působení na trhu společnost Ecozone nabízí zákazníkům téměř 50 úspěšných produktů, a i nadále rozvíjí svůj sortiment.

Ecozone je drogerie bez kompromisů

  • Funkční – Ecozone vyrábí zcela funkční a vysoce kvalitní drogerii. Poznáte, že ekologické praní, mytí nádobí a úklid není žádná alchymie a přípravky, které jsou šetrné k přírodě fungují stejně dobře jako běžná drogerie.
  • Šetrná k pokožce – průměrně 99,5 % surovin přírodního původu. Přírodní barviva a vyzkoušené přírodní látky nejsou agresivní a neobsahují škodlivé složky.
  • Ekologická – použité složky jsou 100% biologicky odbouratelné a obaly jsou opakovaně použitelné a recyklovatelné.

Zcela bez palmového oleje

Ecozone se snaží nejen hledat rozumné cesty k ochraně ovzduší, ale i bojovat proti neetickým výrobním metodám. Nadměrné a zbytečné pěstování palmového oleje znamená také zbytečné snižování ploch deštných pralesů a poškozování volně žijících živočichů, jako jsou orangutani.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.