Kosmetika

Ecowell Obnovující kondicionér na vlasy BIO 300 ml

Značka: ECOWELL

Obnovující kondicionér pro všechny typy vlasů s jemnou vůní. Hloubková péče pro sílu, lesk a odolnost vlasu. Certifikovaná bio kosmetika. Obsahuje výtažky z organické Aloe Vera.

365
Doprava zdarma

O produktu: Ecowell Obnovující kondicionér na vlasy BIO 300 ml

50121383

Úvod

Máte unavené vlasy bez lesku? Špatně se Vám rozčesávají? Vyzkoušejte Ecowell obnovující BIO kondicionér na vlasy. Je vhodný pro všechny typy vlasů, pro dospělé i děti. Obsahuje výtažky z organické Aloe Vera. Šampon vlasy zjemňuje, vyživuje a chrání. Dodává vlasům lesk a vyhlazuje je, aniž by je zatěžoval. Umožňuje snadné rozčesávání.

Výsledek:

  • zjemňuje vlasy
  • vyživuje a chrání
  • dodává vlasům lesk
  • vyhlazuje vlasy
  • umožňuje snadné rozčesávání

Použití

Z umytých vlasů jemně vytlačte přebytečnou vodu. Naneste rovnoměrné množství přípravku po celé délce vlasů až ke konečkům. Po několika minutách důkladně opláchněte. Vhodný pro všechny typy vlasů a každodenní použití. Po otevření uchovávejte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě. Chraňte před přímým slunečním světlem. Pro všechny typy vlasů.

Ecowell tip pro intenzivní péči: Aplikujte jednou nebo dvakrát měsíčně na vlasy od kořínků po konečky jako vlasovou masku. Nechte působit 15-20 minut a dobře opláchněte.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.