Doplněk stravy

Mentis Imunity Booster 60 kapslí

Značka: MENTIS

Směs extraktu aceroly, která je přírodním zdrojem vitaminu C a extraktů z hlívy ústřičné a reishi v kapslích. Zdravá imunita a regenerace organismu.

305

Cena za 1 kus: 5,08 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: Mentis Imunity Booster 60 kapslí

50120840

Úvod

Podpořte obranyschopnost svého těla přírodní cestou. Mentis Imunity Booster obsahuje extrakt z aceroly, která je jedním z nejbohatších přírodních zdrojů vitaminu C, doplněný extrakty z hub hlívy ústřičné a reishi. Každodenní užívání přípravku podporuje imunitu a regeneraci organismu. Mentis Imunity Booster neobsahuje žádné přidané pomocné látky, je vhodný i pro děti a vegany.

Hlavní složky:

  • Plody Aceroly jsou bohaté nejen na vitamin C, ale i velké množství fytonutrientů (fenoly karotenoidů, antokyany, flavonoidy). Vitamin C příznivě ovlivňuje funkci imunitního systému, pomáhá snížit míru únavy a vyčerpání a chrání buňky před oxidativním stresem.
  • Reishi (Lesklokorka lesklá) je houba rostoucí na kmenech nebo pařezech listnatých dřevin. V tradiční čínské medicíně má přezdívku “houba nesmrtelnosti”. Je zdrojem beta-glukanů, vitaminů, minerálů a aminokyselin. Přispívá k přirozené obranyschopnosti organismu a napomáhá k normální funkci oběhové soustavy a normální hladině cholesterolu v krvi.
  • Hlíva ústřičná je ideálním zdrojem beta-glukanů, houbové vlákniny a proteinů. Obsahuje také řadu vitaminů, minerálů, stopových prvků, aminokyselin a mastných kyselin.

Dávkování

Děti užívají 1 kapsli denně, dospělí 2-3 kapsle denně. Pro nejlepší účinek doporučujeme užívat min. 2 měsíce.


Složení

Acerola extrakt (25% vitamínu C) 200 mg (40%*), hlíva ústřičná (30% polysacharidů) 150 mg, reishi (70% polysacharidů) 100 mg v jedné kapsli.

*Referenční hodnota příjmu.

Acerola (Malpighia glabra) (plod), hlíva ústřičná (Pleurotus ostreatus) (plod), lesklokorka lesklá (Ganoderma lucidum) (plod). Pomocné látky: celulózová kapsle.


Upozornění

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Není určeno dětem do 3 let, těhotným a kojícím ženám. Ukládejte mimo dosah dětí. Uchovávejte v chladu a suchu. Nevystavujte slunečnímu záření.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.