Doplněk stravy

Eskeri 30 kapslí

Doplněk stravy s reishi a sibiřským ženšenem, které podporují imunitu. Eleuterokok, rozchodnice a klanopraška působí jako adaptogeny, které pomáhají tělu vyrovnat se stresem.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Eskeri 30 kapslí

50120960

Úvod

Doplněk stravy s houbou reishi a sibiřským ženšenem a zinkem, které podporují přirozenou obranyschopnost těla. Eleuterokok neboli sibiřský ženšen působí jako adaptogen, to znamená, že pomáhá tělu vyrovnat se se stresovou situací. Podporuje fyzické zdraví a zotavení, přispívá k relaxaci a dobré náladě, příznivě působí na duševní výkonnost. Přípravek Eskeri obsahuje ještě další adaptogeny, kterými jsou rozchodnice a klanopraška. Tyto dvě byliny navíc pomáhají chránit buňky před oxidativním stresem.

Hlavní vlastnosti:

  • rheishi a eleuterokok podporují imunitu
  • eleuterokok, rozchodnice a klanopraška působí jako adaptogeny
  • eleuterokok a rozchodnice podporují fyzickou i duševní výkonnost
  • eleuterokok rozchodnice a klanopraška působí jako antioxidanty
  • zinek podporuje imunitu a působí jako antioxidant

Dávkování

1x denně 1 kapsle nejméně 3 měsíce. V období zvýšené respirační zátěže užívejte 1x denně 1 kapsli nebo 1x denně 2 kapsle najednou.


Složení

1 kapsle obsahuje: Lesklokorka lesklá (Ganoderma lucidum) 200 mg, rozchodnice růžová – 1 % salidrosidy, 3 % rosaviny (Rhodiola rosea) 120 mg, klanopraška čínská 2 % schisandriny (Schisandra sinensis) 80 mg, eleuterokok ostnitý – 1 % eleutherosidy (Eleutorococcus senticosus) 40 mg, zinek 10 mg.


Upozornění

Doplněk stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.