Kosmetika

Nuxe Nuxuriance Gold Vyživující noční balzám se zpevňujícím účinkem 50 ml

Značka: NUXE
Produktová řada: Nuxuriance Gold
5.0

S přibývajícím věkem je pleť více suchá, nevýrazná, ztrácí plnost a vitalitu. Noční balzám vyplňuje kontury, rozjasňuje pleť a odstraňuje známky únavy.

*SLEVA 200 Kč Při nákupu libovolných produktů značky Nuxe a Nuxe BIO nad 790 Kč získáte slevu 200 Kč. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

1 290

Cena za 100 ml: 2 580,00 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Nuxe Nuxuriance Gold Vyživující noční balzám se zpevňujícím účinkem 50 ml

50118439

Úvod

S přibývajícím věkem je pleť více suchá, nevýrazná, ztrácí plnost a vitalitu. Nuxe Nuxuriance Gold Vyživující noční balzám se zpevňujícím účinkem vyplňuje kontury a rozjasňuje pleť. S biflorálními buňkami ze šafránu, bugenvilie, a obnovujícím komplexem Oleoactive®, který posiluje a rozjasňuje zralou pleť. Balzám je obohacený o bambucké máslo, které pleť během spánku vyživuje, vyhlazuje a odstraňuje známky únavy. Po probuzení je pleť rozzářená a odpočatá. Postupně je pevnější a působí mladistvějším dojmem.

Výsledek:

  • vyplňuje kontury a vyhlazuje pleť
  • posiluje a rozjasňuje pleť
  • odstraňuje známky únavy

Složení

Obsahuje 94 % přírodních surovin a je obohacený o bambucké máslo.


Použití

Aplikujte večer na tvář, krk a dekolt.


O značce

Prestižní francouzská kosmetika Nuxe v sobě kombinuje jedinečnou sílu přírody s účinností vědy. Produkty Nuxe jsou vyvíjené výhradně za použití originálních metod, které jsou založené na poznatcích moderní botaniky a s maximálním využitím síly rostlinné přírody: bez minerálních olejů a barviv. Výjimečnost Nuxe spočívá v okouzlujících vonných esencích s květinovými tóny. Ikonickým produktem značky je skvostný suchý olej Nuxe Prodigieuse.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.