Doplněk stravy

Clinical Melatonin Forte 5 mg 100 tablet

Značka: CLINICAL

Melatonin je přirozený hormon, který napomáhá usínání. Náš organizmus si ho tvoří sám podle potřeby, s věkem však jeho produkce klesá. Není návykový.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Clinical Melatonin Forte 5 mg 100 tablet

50120545

Úvod

Melatonin je přirozený hormon, který napomáhá usínání. Náš organizmus si ho tvoří sám podle potřeby, s věkem však jeho produkce klesá. Doporučujeme proto dávkování individuálně konzultovat s lékařem nebo farmaceutem. Po konzultaci je možno zvýšit dávku před spaním až na jednu tabletu. Není návykový

Hlavní vlastnosti:

  • melatonin se přirozeně tvoří v našem těle
  • přispívá ke zkrácení doby nutné pro usnutí *
  • přispívá ke zmírnění subjektivního pocitu únavy v důsledku časového posunu **

Dávkování

1x denně ½ tablety před spaním. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Složení (v přepočtu na denní dávku – ½ tablety 150 mg): Mikrokrystalická celulóza 146 mg, Melatonin 2,5 mg, Stearan hořečnatý (protispékavá látka) 1 mg, talek (plnidlo) 0,5 mg.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nevhodné pro děti do 18 let. Těhotné a kojící ženy užívají po dohodě s lékařem. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Užívání je vhodné konzultovat s lékařem. Užívejte jen před předpokládanou dobou spánku, protože může způsobit ospalost. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek ve složení produktu. Uchovávejte mimo dosah dětí!

Vyrobeno na Slovensku.

*Příznivého účinku se dosáhne při konzumaci 1 mg melatoninu před spaním. **Příznivého účinku se dosáhne při přívodu nejméně 0,5 mg, které je třeba požít krátce před spaním v první den cesty a po několik dalších dní po příjezdu do cílového místa.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.