Kosmetika

KLARA ROTT Klid Vyrovnávací bylinné tonikum BIO pro problematickou pleť 100 ml

Značka: KLARA ROTT

100% přírodní tonikum vytvořené pro pleť se sklony k akné. Obsahuje 27 biologicky aktivních látek, které čistí a zklidňují pokožku a podporují její regeneraci.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: KLARA ROTT Klid Vyrovnávací bylinné tonikum BIO pro problematickou pleť 100 ml

50121309

Úvod

100% přírodní tonikum vytvořené pro pleť se sklony k akné. KLARA ROTT bylinné tonikum obsahuje 27 biologicky aktivních látek, které čistí a zklidňují pokožku a podporují její regeneraci. Základem je silně koncentrovaný bio hydrolát ze zeleného čaje, který čistí ucpané póry, redukuje kožní maz a rozjasňuje pleť. Čaj navíc působí jako antioxidant, který chrání pleť před poškozením volnými radikály. Black BeeOme™ je elixír, který se získává fermentací medu vzácných a starých druhů černých včel. Podporuje rychlejší regeneraci kožní mikroflóry, obnovuje kožní bariéru a výrazně snižuje znečištění pokožky. Pestrá paleta bylinných extraktů navrací harmonii problematické pleti. Obsažený hydrolyzovaný mořský kolagen pomáhá zpomalit projevy stárnutí pleti.

Výsledek:

  • čistí a stahuje rozšířené póry
  • redukuje kožní maz a rozjasňuje pleť
  • hydratuje a regeneruje problematickou pleť

KLARA ROTT je nejčistší kosmetika v Česku a jedna z nejčistších na světě. Vyvinuli 100% přírodní péči s vysokou koncentrací biologicky aktivních látek, které na základě provedených švýcarských studií prokazatelně zlepšují stav pleti. 

Síla bio hydrolátů a bio extraktů

Základ přípravků kosmetiky KLARA ROTT tvoří bio květinové vody neboli hydroláty, které obdshují cenné látky z mateřské rostliny a nahrazují použití vody. Voda v kosmetických přípravcích zvyšuje objem a snižuje výrobní náklady, její pozitivní účinky na pleť jsou však nulové. Jejich výroba je sice náročná, ale jejich účinek za to stojí.

V čem je kosmetika KLARA ROTT výjimečná?

  • Jako jediní v ČR vyrábí vlastní hydroláty. Mají tak pod kontrolou celý proces a mohou zaručit až 50x vyšší koncentraci a účinnost, než je na trhu běžné.
  • Jde to i bez konzervantů. Značka KLARA ROTT nepoužívá žádné konzervanty – a to dokonce ani ty, které jsou povolené v bio kosmetice. Ve spolupráci s výzkumnými ústavy u nás i v zahraničí byl vyvinut „samo-konzervační systém“, který díky unikátnímu poměru určitých bylin, extraktů a jiných ingrediencí udrží výrobky čerstvé 12 měsíců od data výroby.
  • Všechny vstupní suroviny v BIO. Veškeré vstupní suroviny, které existují v BIO kvalitě, používají v BIO kvalitě.
  • Vlastní výroba extraktů. Sami si také vyrábí všechny bio bylinné extrakty, kterých je několik desítek
  • Žádné vyplňovače, jen aktivní látky. Přípravky tvoří výhradně aktivní látky, které jsou pro Vaši pleť jednoznačně prospěšné. V žádném přípravku nenajdete alkohol nebo běžně používané látky určené ke konzervaci, emulgaci, parfemaci, barvení či zhoustnutí ani další syntetické či neúčinné složky.
  • Unikátní dvousložková aplikace. Optimálně zvyšuje propojení desítek vzájemně propojených látek a přispívá k maximálnímu využití a vstřebání všech účinných látek do pleti.
  • Omlazující kmenové buňky. Výjimečnost kosmetiky podtrhuje i použití kmenových buněk z alpské růže a goji. Jak prokazují vědecké výzkumy, tyto kmenové buňky pomáhají vyhlazovat vrásky, vypínají pleť, zlepšují hustotu a kvalitu pokožky, chrání kožní bariéru proti vnějším vlivům a zvyšují epidermální regeneraci a hydrataci pleti.
  • Přírodní, bio a fair trade přístup. Značka KLARA ROTT používá jen 100% přírodní suroviny, pro jejichž výběr je zásadní původ, kvalita i udržitelný způsob pěstování. Podporuje ekologické zemědělství a fair trade přístup. Všechny suroviny, u nichž to je možné, mají bio certifikaci, která garantuje nejvyšší možný stupeň kvality. Samozřejmostí jsou recyklovatelné skleněné obaly.
  • Výroba v ČR. KLARA ROTT je 100% česká značka s vlastní výrobou ve Středních Čechách.

Použití

Pro aktivaci všech účinných látek před použitím vždy protřepejte. Naneste na kosmetický tampónek a aplikujte na odlíčenou pleť. Používejte každé ráno a večer. Následně pleť ošetřete dvousložkovým koncentrovaným sérem KLARA ROTT Harmonie.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.