Kosmetika

Uriage Hyséac Čisticí olej 100 ml

Značka: URIAGE
Produktová řada: Hyséac
5.0

První krok k jemné, zklidněné a čisté pleti. Šetrně čistí pleť, uvolňuje ucpané póry a redukuje nadbytečný maz. Lehce odstraní voděodolný make-up.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 produktů značky Uriage Hyséac v libovolné kombinaci získáte nejlevnější za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.
399
Doprava zdarma

O produktu: Uriage Hyséac Čisticí olej 100 ml

50121505

Úvod

První krok k jemné, zklidněné a čisté pleti. Uriage Hyseác Čisticí olej je určený pro smíšenou až mastnou pleť se sklonem k akné. Šetrně čistí pleť, uvolňuje ucpané póry a redukuje nadbytečný maz. Lehce odstraní voděodolný make-up. Snadno smývatelná konzistence oleje v mléce, nezanechává mastný film jen lehkou svěží vůni. 

Výsledek

  • čistá pleť, která opět může dýchat
  • uvolňuje ucpané póry a redukuje nadbytečný maz
  • hydratuje a rozjasňuje pleť

Prokázané účinky

→ klinické hodnocení, výsledky po 21 dnech používání čisticího oleje Hyséac dvakrát denně

  • o 27 % zjemnění struktury pokožky

Složení

Slunečnicový olej rostlinný olej bohatý na mastné kyseliny omega 3 a 6 podporuje regeneraci pleti. Olej ze semen černuchy seté (černý kmín): bohatý na mastné kyseliny, antioxidační vitaminy, antimikrobiální aktivní složky – pročišťující, zklidňující, stimulující účinek na pleť. Ester kyseliny jablečné 5%: odstranění zrohovatělé vrstvy a stimulace buněčné obnovy – keratoregulační účinek; Vitamin E: antioxidační účinek. Nekomedogenní formule s parfemací, neobsahuje vodu.


Použití

Aplikujte 1 nebo 2 dávky oleje do suchých dlaní. Naneste krouživými pohyby na osušenou tvář, abyste setřeli veškeré nečistoty. Přidejte trochu vody a pokračujte s krouživými pohyby pro odstranění veškerých toxinů a nečistot. Opakujte, dokud z oleje nevznikne mléčná emulze. Opatrně opláchněte vodou.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.