Kosmetika

Barny´s Activ Aloe Gel 100 g

Značka: BARNY´S

Zklidňující emulgel s aloe vera, vitaminy A a E, hyaluronátem sodným, extraktem z pupečníku asijského a vůní rakytníku. Pro všechny druhy pleti a celoroční použití.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Barny´s Activ Aloe Gel 100 g

50121730

Úvod

Hloubková hydratace a regenerace unavené pokožky. Barny´s Activ Aloe Gel využijete pro každodenní ošetření normální a namáhané pokožky obličeje, rukou i celého těla. Oceníte ho při podráždění pokožky, např. po holení, depilaci, opalování a sportovních aktivitách. Gel je vhodný pro všechny druhy pleti a celoroční použití.

Co ACTIV ALOE GEL obsahuje?

  • vitaminy A a E, které pomáhají pokožku chránit před nepříznivým vnějšími vlivy a výborně se vstřebávají
  • účinné látky z listů Aloe vera, které pokožku hydratují, zvlhčují, zklidňují, zjemňují a regenerují
  • patentovaný standardizovaný extrakt TECA pupečníku asijského (Centella asiatica), který přispívá k regeneraci i u problematické pokožky se sklonem ke zvýšené tvorbě keloidů, a to bez nadměrné tvorby nevzhledných míst na ošetřené pokožce
  • nízkomolekulární hyaluronát sodný, který má významné hydratační vlastnosti a vysokou schopnost vázat vodu ve svrchní části pokožky zejména po nanesení na ještě vlhkou pokožku, podporuje elasticitu pokožky
  • přírodní rakytníkové aroma pro krásnou vůni a osvěžení pleti

Použití

Aplikujte na pokožku tenkou vrstvu emulgelu 3-4 x denně nebo dle potřeby. Pro zvýšení hydratačního účinku nanášejte na pokožku po umytí nebo po koupeli.


Upozornění

Pouze pro zevní použití. Zamezte kontaktu s očima. Uchovejte mimo dosah dětí. Nepoužívejte na poraněnou či jinak poškozenou pokožku. V případě přecitlivělosti na složky přípravku nebo déletrvající kontaktní reakci na přípravek přerušte aplikaci a o dalším postupu se poraďte se svým lékařem. V případě požití ihned vyhledejte lékařskou pomoc. Není určeno pro děti.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.