Péče o dítě

Tommee Tippee Elektrická odsávačka Made for Me 1 ks

Velice tiché a efektivní odsátí mateřského mléka. 9 režimů odsávání, 5 variant masírování pro stimulaci mléka. Dobíjecí jednotka zajistí 60 minut provozu.

3 250
Doprava zdarma

O produktu: Tommee Tippee Elektrická odsávačka Made for Me 1 ks

50122411

Úvod

Velice tichá elektrická odsávačka pro pohodlné a efektivní odsátí mateřského mléka. Je opatřena přísavkou z jemného, pružného silikonu, která se měkce přizpůsobí tvaru prsu. Je navržena tak, aby napodobovala sání dítěte. Odsávačka funguje s pomocí kompaktní a lehké dobíjecí USB jednotky s LED displejem. Plně dobitá jednotka poskytne 60 minut odsávání. Odsávačku tak můžete použít kdekoli potřebujete bez nutnosti hledat elektrickou zásuvku. Časovač na displeji ukazuje dobu odsávání. Odsávačku Tommee Tippee Made for Me lze kombinovat s kojeneckými láhvemi Closer to Naure (kromě skleněných).

Variabilní systém nastavení

Aby bylo odsávání mléka pro maminku co nejpřirozenější, je odsávačka vybavena systémem nastavení. Podle vlastních potřeb si tak může zvolit intenzitu odsávání a vybrat z 5 variant masírování pro stimulaci toku mléka.

Hlavní vlastnosti:

  • kompaktní ergonomický tvar
  • měkká silikonová přísavka
  • 9 různých režimů odsávání
  • 5 variant masírování pro stimulaci mléka
  • pohodlné a efektivní odsávání

Složení

Sada obsahuje odsávačku, dobíjecí USB jednotku a kojeneckou láhev Tommee Tippee Closer to Nature 150 ml se savičkou s pomalým průtokem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.