Kosmetika

La Roche-Posay Cicaplast Lavant B5 čisticí zklidňující pěnící gel 200 ml

Produktová řada: Cicaplast
5.0

Ultra-jemná formule s 5% panthenolem, která nevysušuje a poskytuje pokožce komfort a zklidnění. Je vhodný k mytí pokožky těla, intimních oblastí i pleti obličeje.

Akce 3 za 2 Při nákupu 3 produktů značky La Roche-Posay v libovolné kombinaci získáte nejlevnější produkt za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.
449
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 250 Kč.

O produktu: La Roche-Posay Cicaplast Lavant B5 čisticí zklidňující pěnící gel 200 ml

50121566

Úvod

Má Vaše pokožka sklon k nadměrnému vysoušení? Je podrážděná nebo křehká v důsledku suchosti? La Roche-Posay Cicaplast Lavant B5 čisticí zklidňující pěnící gel je tvořen ultra-jemnou formulí s 5% panthenolem, která nevysušuje a dopřeje pokožce komfort a zklidnění. Je vhodný k mytí pokožky těla, intimních oblastí i pleti obličeje. Optimální tolerance prokázána testy provedenými na citlivé pokožce pod dermatologickou, pediatrickou, gynekologickou a oftalmologickou kontrolou. Pro dospělé, děti i kojence.

Hlavní vlastnosti:

  • jemně čistí pokožku bez vysoušení
  • poskytuje pokožce komfort a zklidnění
  • podporuje obnovu pokožky

Složení

Antibakteriální složky měď, zinek, mangan, pro vyčistění pokožky bez narušení přirozené rovnováhy; s 5 % panthenol pro zklidnění a regeneraci pleti, glycerin, mandlový olej.


Použití

1-2x denně napěňte malé množství přípravku Cicaplast Lavant B5 v dlaních s vodou a aplikujte na pokožku. Opláchněte dostatečným množstvím vody a osušte přikládáním ručníku, netřete. Pro optimální obnovu pokožky následně naneste Cicaplast Baume B5.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.