Potravina pro zvláštní výživu

Guareta Bramborová kaše v prášku 3x55 g

Značka: GUARETA

Výživově kompletní pokrm vhodný pro nízkoenergetické diety. S vitaminy a minerály a vysokým podílem bílkovin a vlákniny. Rychlá příprava a výtečná chuť.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Guareta Bramborová kaše v prášku 3x55 g

50121494

Úvod

Výživově kompletní pokrm vhodný pro nízkoenergetické diety. Guareta bramborová kaše nahradí jedno či více denních jídel, a navíc skvěle chutná. Obsahuje nezbytné živiny, vitaminy, minerály, vysoký podíl bílkovin i vlákniny. Je vhodným zpestřením jídelníčku nízkoenergetických diet při redukci či udržování tělesné hmotnosti.

Hlavní vlastnosti:

  • výživově kompletní pokrm
  • rychlá příprava a výtečná chuť
  • vhodné pro nízkoenergetické diety
  • s vitaminy, minerály a stopovými prvky
  • vysoký obsah vlákniny a 29 % bílkovin

Dávkování

  • 1-4 sáčky denně, pokud lékař nedoporučí jinak. Ostatní jídla v rámci dne je nutné přizpůsobit dietnímu programu, který by měl obsahovat dvě hlavní nízkoenergetická jídla s důrazem na příjem nízkotučných mléčných a masných výrobků, zeleniny a ovoce, přílohy v adekvátním množství (rýže, brambory, nízko vaječné těstoviny) a mlýnsko-pekárenské výrobky s vyšším obsahem vlákniny.
  • 1-2 sáčky denně po dobu úpravy tělesné hmotnosti, nebo jako doplněk stravy při realimentaci, zvýšené tělesné aktivitě, v rekonvalescenci a při sportování.
  • 1 sáček denně lze doporučit při dlouhodobém dodržování nízkoenergetické diety o energetickém obsahu 5-6 MJ.

Složení

Bramborové vločky (35%), (siřičitany), mléčné bílkoviny, maltodextrin, sójové bílkoviny, inulin, sójový olej, komplex minerálních látek (citronan draselný, uhličitan hořečnatý, fosforečnan draselný, fosforečnan vápenatý, fumaran železnatý, oxid zinečnatý, síran manganatý, síran meďnatý, jodid draselný, seleničitan sodný), sůl, ochucovadla, emulgátor (sójový lecitin), petržel, vitaminový komplex ((vitamin C (L-askorbová kyselina), vitamin B3(niacin), vitamin E (DL-α-tokoferyl-acetát), vitamin B5 (D-pantothenan vápenatý), B6 (pyridoxin-hydrochlorid), vitamin B2 (ribofl avin), vitamin B1 (thiaminmononitrát), vitamin A (retinyl-acetát), vitamin B9 (kyselina listová), vitamin B8 (inositol), vitamin B12 (kyanokobalamin), vitamin D3 (cholekalciferol), vitamin K (fylochinon), biotin (D-biotin)), antioxidanty (estery mono-a diglyceridů mastných kyselin a α-tokoferol). Alergeny: suroviny z mléka, sóji a siřičitany. Může obsahovat stopy lepku, korýšů, vajec, ryb, oříšků a celeru.


Použití

Obsah sáčku roztřepejte v šejkru Guareta® se 150 ml vody. Pak nalijte do misky a ohřejte po dobu jedné minuty v mikrovlnné troubě při maximálním výkonu. Potom teplou kaši jemně zamíchejte a nechte asi 2 minuty odstát.


Upozornění

Není určeno osobám mladším 18 let. Výrobek není vhodný pro děti a dospívající, pro těhotné a kojící ženy, pro osoby se závažnějším onemocněním srdce (krátké období po infarktu, poruchy srdečního rytmu), ledvin a jater, pro osoby s vředovou chorobou, pro diabetiky I. typu a osoby, které v posledním půl roce prodělaly cévní mozkovou příhodu. Osoby trpící bulimií a mentální anorexií by měly přípravek používat se souhlasem psychiatra.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.