Kosmetika

The Pionears ID.Eye Makeup Remover jemný oční čistič make-upu 200 ml

Odličovač očí s arganovým a jantarovým olejem jemně odstraňuje i voděodolný makeup bez podráždění pokožky. Vhodný pro všechny typy pleti.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: The Pionears ID.Eye Makeup Remover jemný oční čistič make-upu 200 ml

50121086

Úvod

Používáte voděodolnou řasenku a hledáte odličovač, který jemně a účinně odlíčí oči a oční okolí bez podráždění? Vyzkoušejte ID.Eye Makeup Remover – odličovač očí vyrobený z arganového a jantarového oleje s provitaminem B5. Arganový olej zvláčňuje a zklidňuje citlivou pokožku kolem očí. Provitamin B5 pleť obohatí a dodá pokožce zdravou zář.

Výsledek:

  • jemně odlíčené oči
  • odstraňuje i voděodolný make-up
  • zvláčňuje pokožku očního okolí

Složení

Jantarový olej – klinické experimenty odhalily, že má antioxidační a regenerační vlastnosti. Dodává pokožce zdravou zář. Arganový olej – hedvábná struktura zvláčňuje citlivou pokožku očního okolí. Organický hroznový olej – zmírňuje projevy stárnutí pleti. Organické výtažky z oliv a organické propolisové výtažky – posilují tkáň pokožky, čistí a hydratují.


Použití

Odličovač naneste na vlhký vatový tampon a vetřete do pokožky kolem očí. Chvíli tampon přidržte a vyčkejte, než začnou oleje rozpouštět makeup. Opakujte kruhovými pohyby, dokud není makeup zcela odstraněn.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.

Kategorie produktu