Doplněk stravy

Pharma Activ LIPOZOMAL Vitamín K2 MK7 + D3 FORTE 1000 I.U. 250 ml

Lipozomální forma vitaminů K2 a D3 s dobrou vstřebatelností. Vitaminy K2 a D3 přispívají ke zdraví kostí, zubů a normální činnosti svalů.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 ks produktů značky Pharma Activ v libovolné kombinaci získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Pharma Activ LIPOZOMAL Vitamín K2 MK7 + D3 FORTE 1000 I.U. 250 ml

50121263

Úvod

Vyzkoušejte kombinaci vitaminů K2 MK7 a D3 v lipozomální formě. Ta zajišťuje vysokou vstřebatelnost a zvyšuje biologickou dostupnost aktivních látek. Účinky vitaminů K2 a D3 se navzájem potencují a oceníte je zejména jako prevenci osteoporózy a zlomenin.

Hlavní složky:

  • Vitamin D3 (cholekalciferol) příznivě ovlivňuje normální stav kostí, svalů a zubů a je nezbytný pro správnou funkci imunitního systému. Přispívá k normálnímu vstřebávání a využití vápníku a fosforu.
  • Vitamin K2 ve formě MK7 (menachinon) je důležitý zejména pro udržení normálního stavu kostí a normální srážlivost krve. 

Výhody lipozomálního vstřebávání

Tekuté vitaminy K2 MK7 a D3 jsou obaleny fosfolipidovými nanobublinkami tzv. lipozomy. Lipozomální obal chrání vitaminy před degradací, umožňuje jejich rychlejší a účinnější vstřebávání, stejně tak lepší přístup do nitra buněk. Lipozomy nabízí ideální vstřebatelnost a účinek.


Dávkování

Užívejte 2 ml denně. Před použitím protřepat. Doporučujeme rozředit ve 200 ml vody. Případná usazenina je přirozeného původu a nemá vliv na kvalitu výrobku. Po otevření skladovat v chladničce a spotřebujte do 5 měsíců. Chraňte před přímým slunečním světlem.


Složení

Čištěná voda, emulgátor (slunečnicový lecitin), konzervační látka (sorban draselný), menachinon (Vitamín K2 MK-7), cholekalciferol (Vitamín D3). V denní dávce 2 ml: menachinon (Vitamín K2 MK-7) 0,1 mg 133 %*; cholekalciferol (Vitamín D3) 0,025 mg / 500 %*, 1000 I.U. * referenční hodnota příjmu


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do 3 let. Těhotné a kojící ženy užívají po dohodě s lékařem. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek ve složení produktu. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.