Doplněk stravy

Dr. Max Magnesium Complex Active 60 tablet

Značka: DR. MAX

Dr. Max Magnesium Complex Active obsahují kombinaci hořčíku v organické formě, vitaminu B6, vitaminu E a draslíku. Hořčík a draslík příznivě ovlivňují funkci svalů. Vhodné pro děti od 6 let i dospělé.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu libovolné kombinace 3 označených produktů značky Dr.Max obdržíte nejlevnější z nich za 0,01 Kč. Akce se nevztahuje na léčivé přípravky Dr.Max. a zlevněné položky z březnového letáku a kupóny. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.
149

Cena za 1 kus: 2,48 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Dr. Max Magnesium Complex Active 60 tablet

50134604

Úvod

Kombinace hořčíku, vitaminů B6 a E doplněná draslíkem pro správnou činnost svalů. Hořčík (magnezium) je základní minerální složka lidského těla. V přípravku Dr. Max Magnesium Complex Active je obsažen v organické formě, která je pro lidský organismus lépe vstřebatelná.

Hlavní složky:

  • hořčík s vitaminem B6 pomáhají snížit míru únavy a vyčerpání, přispívají k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti, příznivě ovlivňují energetický metabolismus
  • hořčík navíc působí pozitivně na normální činnost svalů, pomáhá ke zdravým zubům a kostem a přispívá k elektrolytické rovnováze
  • vitamin B6 podporuje správné fungování imunitního systému
  • draslík se vyskytuje ve všech buňkách v lidském těle, přispívá k normální činnosti nervové soustavy a k normální činnosti svalů, pomáhá také udržet normální tlak krve
  • vitamin E přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem

Dávkování

Dospělí a děti od 15 let užívají 2 tablety denně. Děti od 6 do 15 let užívají 1 tabletu denně.


Složení

Draslík 150 mg (7,5 % RHP), hořčík 50 mg (13,3 % RHP), vitamin E 5 mg (41,6 % RHP), vitamin B6 1 mg (71,4 % RHP) v jedné tabletě. RHP ….. referenční hodnota příjmu.

Hořečnaté soli kyseliny citronové, chlorid draselný, zahušťovadlo (mikrokrystalická celulóza), stabilizátor (polyvinylpyrolidon), maltodextrin, plnidlo (fosforečnany vápenaté), DL-α-tokoferyl-acetát (50%), kukuřičný škrob, stabilizátor (zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulózy), lešticí látka (polyvinylalkohol), protispékavé látky (oxid křemičitý, hořečnaté soli mastných kyselin), emulgátor (hydroxypropylmethylcelulóza), triglyceridy se středně dlouhým řetězcem, pyridoxin hydrochlorid, protispékavá látka (talek).


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno pro děti do 6 let. Není vhodné pro těhotné a kojící ženy. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.