Kosmetika

Plantur 21 longhair Nutri-kofeinový šampon 200 ml

Značka: PLANTUR
5.0

Denní přísun kofeinu a mikroživin, které zajišťují vlasům energii pro jejich delší růst. Pěstící látky regenerují a vyživují namáhané a poškozené vlasy.

235
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Plantur 21 longhair Nutri-kofeinový šampon 200 ml

50119971

Pro ty, co nechtějí čekat

Plantur 21 longhair Nutri-kofeinový šampon podporuje přirozený růst vlasů a dodává jim každodenní dávku energie. Obsažený nutri-kofeinový komplex zvyšuje vaše šance na dlouhé vlasy a umožní vlasům delší růst. * Denní přísun kofeinu a mikroživin jako biotin, hořčík, vápník a zinek přináší dávku energie vlasovým kořínkům, které tak zůstanou aktivní po delší dobu.

Plantur 21 long hair - šampon pro vaše vysněné dlouhé vlasy

Kofein je možné zjistit ve vlasových koříncích až po dobu 24 hodin. ** To znamená, že pro dosažení vysněných vlasů je ideální jim dodávat kofein opakovaně každý den. V šamponu dále najdeme pěsticí látky jako kašmír, které regenerují a vyživují namáhané a oslabené vlasy. Pro přirozeně dlouhé vlasy – bez prodlužování. Šampon neobsahuje silikony.

Zlepšuje přirozený růst vlasů:

  • Dodává vlasovým kořínkům dávku kofeinu
  • Udržuje vlasy aktivní pro jejich delší růst
  • Obsahuje důležité mikroživiny pro dodání energie

Použití

Šampon naneste do mokrých vlasů a vmasírujte. Nechte působit alespoň po dobu 2 minut. Důkladně opláchněte. Používejte každý den.


* Laboratorní studie in vitro na vlasových koříncích lidských vlasů zveřejněná v International Journal of Dermatology, 2007⁄46

** Testování pronikání kofeinu z kofeinového šamponu Plantur 21. Studie byla provedena v Centru experimentální a aplikované kožní fyziologie a Centru pro klinický výzkum vědy o vlasech a kůži Univerzitní kliniky Charité v Berlíně.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.