Doplněk stravy

Revalid Hair Complex 60 kapslí

Značka: REVALID

Doplněk stravy nabitý vitaminy, minerály a aminokyselinami. Obsahuje biotin a zinek, které jsou důležité pro výživu vlasů. Zinek přispívá k dobrému stavu nehtů.

449
Ušetříte 4%

Původní cena:  469 Kč  ·  sleva 20 Kč

Cena za 1 kus: 7,48 Kč

Nejnižší cena před slevou: 469 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: Revalid Hair Complex 60 kapslí

50122004

Úvod

Doplněk stravy nabitý vitaminy, minerály a aminokyselinami. Obsahuje výživné extrakty z prosa a pšeničných klíčků + biotin a zinek, které jsou důležité pro výživu vlasů. Zinek navíc přispívá k normálnímu stavu nehtů. Pro optimální výsledky kombinujte kapsle s Revalid Stimulating Shampoo a Revalid Regrowth Serum.

Hlavní vlastnosti:

  • doplněk stravy s vitaminy, minerály a aminokyselinami
  • obsahuje biotin a zinek, které jsou důležité pro výživu vlasů
  • zinek přispívá k normálnímu stavu nehtů

Dávkování

2x denně 1 kapsli. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny, optimálně užívejte s jídlem. Doporučená doba užívání kapslí jsou tři měsíce.


Složení

Hypromelóza (kapsle): E464, DL-methionin, D-pantothenan vápenatý, výtažek z pšeničných klíčků, výtažek z prosa, L-cystin, pivovarské kvasnice, kyselina paraaminobenzoová, glukonan železnatým glukonan zinečnatý, pyridoxin hydrochorid, magnesium stearát, protispékavá látka: E470b, glukonan měďnatý, thiamin hydrochlorid, biotin, cholekalciferol.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.