Doplněk stravy

BEAR FOOT NUTRITION Joint Repair Progressive 400 g

Kombinace aktivních látek pro podporu kloubního aparátu. Obsahuje glukosamin, chondroitin, boswelii, která příznivě působí na stav kloubů + vitamin C a D3.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: BEAR FOOT NUTRITION Joint Repair Progressive 400 g

50121399

Úvod

Kombinace aktivních látek pro podporu kloubního aparátu. BEAR FOOT NUTRITION Joint Repair Progressive obsahuje glukosamin sulfát a chondroitin sulfát, které jsou přirozenou součástí kloubní chrupavky. Boswelie neboli kadidlovník, je rostlina jejíž aktivní látky příznivě působí na stav kloubů. Přípravek je obohacen o vitaminy C a D3. Joint Repair Progressive je vhodný zejména pro fyzicky aktivní osoby a sportovce nebo při počínajících obtížích jako komplexní preventivní ochrana kloubního aparátu.

Hlavní vlastnosti:

  • obsahuje glukosamin sulfát a chondroitin sulfát
  • boswellia serrata příznivě působí na stav kloubů
  • vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí a chrupavek
  • vitamin D přispívá ke vstřebávání/využití vápníku
  • vitamin D k udržení normálního stavu kostí

Dávkování

1 dávku (5 gramů) rozmíchejte ve 200-300 ml vody (práci Vám usnadní shaker). Užívejte kdykoliv během dne. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.


Složení

D-Glukosamin sulfát 2KCL 99%, Boswellia Serrata 65%, Maltodextrin, Chondroitin sulfát 90%, Kurkuma extrakt 90%, aroma mix ovoce, kyselina citrónová-regulátor kyselosti, L-Prolin, Bromelain, sladidlo: sukralóza, Vitamín C, Mangan, Vitamín D3.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.