Doplněk stravy

Alife Beauty and Nutrition Red Complex 90 kapslí

Kapsle s obsahem omega-3 kyselin, astaxanthinu, koenzymu Q10, piperinu a vitaminu B1, který je důležitý pro správnou činnost srdce. Určeno pro dospělé.

Akce 1+1 Při nákupu tohoto produktu získáte druhý kus za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 6. 2024 nebo do vyprodání zásob.
779

Cena za 100 kusů: 865,56 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: Alife Beauty and Nutrition Red Complex 90 kapslí

50121576

Úvod

Zdravé srdce a oběhový systém. Přípravek Red Complex tvoří synergický komplex astaxanthinu, omega-3 kyselin, koenzymu Q10 a vitaminu B1 ve snadno polykatelných kapslích. Obsahuje omega-3 mastné kyseliny v přírodní formě s vyváženým poměrem EPA a DHA.

Hlavní složky:

  • EPA a DHA přispívají k normální činnosti srdce (příznivého účinku se dosáhne při přívodu 250 mg EPA a DHA denně)
  • koenzym Q10 je životně důležitá látka přirozeně se nacházející v lidském organismu, je nezbytnou součástí každé buňky lidského těla, je zdrojem energie pro buňky a katalyzátorem biochemických reakcí, vyskytuje se ve velkém množství v orgánech s vysokými požadavky na energii, jako jsou srdce, plíce, mozek a játra
  • vitamin B1 (thiamin) příznivě ovlivňuje energetický metabolismus a napomáhá normální činnosti srdce, přispívá k normální činnosti nervové soustavy a normální psychické činnosti

Dávkování

Užívejte 1 kapsli 2x denně s jídlem.


Složení

Rybí olej omega-3 625 mg - EPA 300 mg a DHA 200 mg, koenzym Q10 30 mg, přírodní astaxanthin 2 mg, piperin 1,5 mg, vitamin B1 (thiamin) 0,34 mg v jedné kapsli. 

Rybí olej s obsahem omega-3 kyselin v přírodní formě triglyceridů, želatinová kapsle (želatina hovězí, zvlhčující látka: glycerol; čištěná voda, barviva: oxid železa červený a oxid železa žlutý), astaxanthin oleoresin 5% Algastin (směs: přírodní astaxanthin – extrakt z mikrořasy Haematococcus pluvialis, antioxidanty: askorbyl palmitát a přírodní směs tokoferolů; slunečnicový olej, emulgátor: slunečnicový lecitin), koenzym Q10, emulgátor: lecitin slunečnicový tekutý non-GMO; protispékavá látka: koloidní oxid křemičitý; pepřovník černý extrakt 95%, vitamin B1 Thiamin.


Upozornění

Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno dětem, těhotným a kojícím ženám. Uchovávejte při pokojové teplotě, chraňte před přímým slunečním zářením. Neobsahuje lepek, kvasinky, kukuřici, pšenici ani sóju. Není geneticky modifikován. Případná změna barvy kapslí není na závadu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.